Tuorein sisältö

Pieni talo preerialla elokuvaksi

04.10.2012 klo 20.00 | Luettu: 4159 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Pieni talo preerialla (Little House on the Prairie) on pian elokuva. Suomalaiset tuntevat parhaiten samannimisen tv-sarjan, jota tehtiin lähes 200 jaksoa 70- ja 80-luvuilla. Alkuperäinen Pieni talo preerialla on Laura Ingalls Wilderin romaani, joka perustuu löyhästi hänen elämäänsä.

Elokuva-asioista neuvottelevat parhaillaan Sony ja ohjaaja David Gordon Green. Käsikirjoituksesta vastaa Abi Morgan.

Pieni talo preerialla on klassista koko perheen viihdettä. Mitä sopii odottaa elokuvalta? No jaa. Green tunnetaan huumekomedioista tyyliin Your Highness ja Pineapple Express, mutta myös draamoista tyyliin George Washington ja Snow Angels. Morgan on kirjoittanut muun muassa elokuvat Shame ja Rautarouva.



Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Disneyltä draama pii... Tietoja Marvelin tv-... >

Keskustelut (2 viestiä)

Henry

04.10.2012 klo 20.09

Olen hieman yllättynyt, että tästä tehdään elokuva.
Saa nähdä kierrättääkö elokuva tv-sarjan tarinoita vai keksiikö jotain uutta. Jos tämä elokuva joskus saapuu teattereihin niin voisin katsoakin. Itse tv- sarjaa olen katsonut varsin vähän, enkä alkuperäiseen romaanin ole vielä tutustunut. Odotan tätä kuitenkin mielenkiinnolla, ja ehkä saatan katsoa tv- sarjaa ennen elokuvaa. Ja jos romaani löytyy niin varmasti luen!
lainaa
apdoadpokdpokdapo

04.10.2012 klo 20.16 2 tykkää tästä

Vaihtoehto 1: Homma ei liity käytännössä mitenkään lähdemateriaaliin tai edes tv-sarjaan vaan vain ratsastaa tutulla nimellä, mutta itse leffa on juurikin jotain häröilyä tai räiskettä.

Vaihtehto 2: Ottavat raskaasti vaikutteita romaanista ja sarjasta. Lapset vierailevat inkkareiden luona, nyrkkeilijä nousee suuruuteen ja jossain vaiheessa kyläkin räjäytetään. Kaikki nykyaikaisilla tehosteilla ja näyttelijät luokkaa Meryl Streep Carolinena ja Brad Pitt Michaelina.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova