Tuorein sisältö

Apple iPhone 5:n kuvahäiriöstä: ette vain osaa!

08.10.2012 klo 18.00 | Luettu: 2527 kertaa | Teksti: Veera Rouvinen

Apple on nyt julkistanut virallisen kantansa jo aiemmin esillä olleeseen ongelmaan iPhone 5:llä kuvatessa. Kuviin ja videoihin ilmestyy violetti valohäiriö, jos kuvauskohteen edessä tai sivussa on kirkas valonlähde. Aiemmin esille nousi yhden asiakkaan valitus ja Applen teknisen tuen vastaus kyseiseen valitukseen. Vastauksessa todettiin lyhyesti, että ratkaisu ongelmaan on kameran kääntäminen pois kirkkaan valonlähteen suunnasta.

Apple on nyt tarttunut ongelmaan ja ilmoittanut ärtyneille asiakkaille yhtiön virallisen ratkaisun asiaan. Tarttumatta millään tavalla juuri iPhone 5:n ominaisuuksiin, Apple toteaa, että tällaista haittailmöitä voi tapahtua pienillä kameroilla kuvattaessa ja silloin ratkaisuksi käy joko kameran linssin suojaaminen liialliselta valolta tai kameran kääntäminen toiseen suuntaan.

Asiantuntijat epäilevät, että valohäiriön taustalla olisi iPhone 5:n linssiä peittävä safiirilasi. Apple ei kuitenkaan tarttunut tähän väitteeseen millään tavalla lausunnossaan. Lyhyesti sanottuna Applen tuotteessa ei siis ole mitään vikaa, ainoastaan sen käyttäjissä. Jos kuva menee pilalle, ottakaa uusi kuva eri tavalla, kehottaa Apple.

Lue koko juttu täältä.

V2.fi | Veera Rouvinen
< Yhdysvallat määritte... Latinoillekin oma, v... >

Keskustelut (2 viestiä)

aaaah

08.10.2012 klo 19.41 4 tykkää tästä

Uusin iPhone on roskaa mutta jenkkimedia suojelee kulta-munaansa ja näitä ei paljon sielläpäin raportoida. Annas olla jos Nokialle sattuu vastaavaa niin Nokia joutuu nöyrtymään ja pudottamaan hintojaan tms.
lainaa
teebee

Rekisteröitynyt 22.09.2008

08.10.2012 klo 23.56

Behead those who mock Apple and it's prophets, eikä ku..
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova