Tuorein sisältö

Ex-Tiktak, Amoral ja hip hop samassa paketissa

11.10.2012 klo 15.20 | Luettu: 3087 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Helsinkiläinen rock-pop-grunge-heavy –yhtye Alavala on julkaissut ensimmäisen singlensä Concat. Ensimmäinen sinkkulohkaisu esittelee Alavalan bändinä, missä yhdistyy tyttöjen leikittelevä duolaulu, rock-temmellys, grooverumpalointi ja Iron Maiden –harmoniat.

Vuonna 2008 ensiaskeleensa ottanut Alavala antaa erilaisten taustojensa kuulua, pitäen sitä suurena rikkautena. Bändissä soittavat Tiktakista tutut Emppu ja Noora, Amoralissa, Damessa ja Feiledissä musisoinut Masi sekä rytmikone Tyko aka Tykopaatti. Tästä suloisesta sekamelskasta luodaan siis poppia, hevikitarasooloja, hiphop-sävyjä ja grooveväläyksiä: syntyy Alavalan oma soundi.

Marraskuun lopussa julkaistavaa Secret Whale –albumia ei olisi ilman kahta miestä, Hannu Sormusta ja Antti Eräkangasta. Hannua voidaan pitää Empun ja Nooran luottopakkina, sillä Hannun kanssa molemmat tekivät töitä jo Tiktakin aikaan. Oli siis selvää, että Mr. Sormunen on ilman muuta mukana albumin synnyssä.

Antti taas on Empun henkinen musatoveri, johon Emppu luottaa kuin kallioon.

- Alavalassa, näiden tyyppien kanssa, mä oon löytänyt musiikillisesti himaan. Ei tarvii tsempata, esittää mitään tai yrittää olla muuta kuin on. Se on yksi siisteimmistä jutuista mun elämässäni, Toteaa Emppu.

Kuuntele Contact täältä

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Anna Vattupiiraalles... Beatles-jäsenten pen... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

asdfgh

Rekisteröitynyt 27.07.2012

11.10.2012 klo 18.26 5 tykkää tästä

Kiinnostuneena lähdin kuuntelemaan, puoli minuuttia kestin.
lainaa
Lihatuomari

Rekisteröitynyt 17.01.2012

12.10.2012 klo 18.43

Jos pitäisi veikata millaisessa leffassa tämä soisi, niin vastaisin että DISNEY.
lainaa

V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova