Tuorein sisältö

Iron Man seikkailee anime-elokuvassa ja Hulkin kanssa: katso trailerit

14.10.2012 klo 22.00 | Luettu: 2596 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Iron Man 3 valmistuu ensi vuonna. Ennen tätä DVD-hyllyynsä voi hankkia tuttuja hahmoja sisältävän animaatioelokuvan tai toisenkin. Animaatiot eivät ole virallista jatkoa näytellyille Marvel-elokuville, mutta niiden on kerrottu olevan näyteltyjen elokuvien inspiroimia.

Iron Man: Rise of Technovore on anime-elokuva japanilaiselta Madhouse-studiolta. Kyseessä on jatkoa tv-sarjalle, joka kertoo Iron Manin seikkailuista Japanissa.



Iron Man and Hulk: Heroes United on Marvelin oman animaatio-osaston ensimmäinen täyspitkä tuote. Sankarit kinastelevat ja kohtaavat energiasta koostuvan konnan nimeltä Zzzax.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< "Naisten Expendables... Marvel-elokuvien vak... >

Keskustelut (2 viestiä)

seliseli

15.10.2012 klo 09.31

PILKUN VIILAUSTA:

Tavallaan tuo Heroes United ei ole Marvelin eka animaatioleffa, sillä pari vuotta sitten yhtiö väsäsi Lionsgaten kanssa yhteistyössä useammankin.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

15.10.2012 klo 12.46

Nämä asiat tosiaan ovat pilkun viilausta. Jos en ole väärin ymmärtänyt, niin Marvelin sisällä on pistetty pystyyn osasto Marvel Animation Studios ja sen porukan ensimmäinen elokuva on Heroes United.

Periaatteessa Heroes United on Disney-elokuva, koska Disney omistaa Marvelin. Disneyn animaatioita ovat myös Leijonakuningas, Toy Story, Hopon poppoo, Painajainen ennen joulua ja Kohti Marsia, mutta studion nimi ei yhdessäkään tapauksessa ole Disney, vaan: Walt Disney Animation Studios, Pixar, DisneyToon Studios, Skellington Productions ja ImageMovers Digital.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova