Tuorein sisältö

Teinisuosikki Robinin uusi levy katoaa kaupoista vauhdilla

15.10.2012 klo 08.58 | Luettu: 4020 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Teinisensaatio Robinin kakkosalbumi Chillaa julkaistiin 5. lokakuuta ja se meni ensimmäisellä myyntiviikollaan suoraan Suomen Virallisen albumilistan ykköseksi. Albumia on myyty jo reilusti yli platinalevyyn oikeuttavan 25 000 kappaletta. Chillaa meni myös iTunesin ykkössijalle heti julkaisunsa jälkeen.

Levyllä on mukana Koodi- albumilta tuttujen tekijöiden lisäksi muitakin nimekkäitä suomalaisartisteja. Puuttuva palanen -singlellä vierailee kuuma suomalaisräppäri Brädi ja Chillaa Deluxe-levyltä löytyy The Rasmus- yhtyeen Lauri Ylösen ja Robinin yhdessä tekemä kappale Kun nuoruus päättyy. The Rasmus on myös soittanut biisin levylle. Robin on toiveidensa mukaisesti päässyt uudella albumilla itse enemmän mukaan biisien kirjoitukseen ja onkin tekstittänyt albumille kaksi kappaletta. Mä haluun sun palaavan -biisin Robin kirjoitti bändikaverinsa Samppa Johanssonin kanssa.

Robinin debyyttialbumi Koodi julkaistiin 22. helmikuuta ja se on myynyt tähän mennessä jo huimat yli 110 000 kappaletta. Robin on kaikkien aikojen nuorin suomalaisartisti joka on yltänyt vastaaviin myyntilukuihin.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Anette Olzoniin iski... Taken 2 eliminoi uud... >

Keskustelut (4 viestiä)

lol

15.10.2012 klo 11.45 3 tykkää tästä

kaipa sitä myydään kun vitosella saa anttilasta...
lainaa
rockenroller

15.10.2012 klo 14.11 1 tykkää tästä

Biisiäkään en ole tältä sensaatiolta kuullut, mutta kuinka pahasti menen metsään jos väitän kyseessä olevan samanlainen tuote kuin OY Antti Tuisku AB tuossa menneinä vuosina oli.

Mikä laulaen tulee, se viheltäen menee. Viiden vuoden kuluttua, häh? Robin? Facepalm niille joiden hyllystä levyt löytyvät.
lainaa
mogvisti

Rekisteröitynyt 12.04.2007

15.10.2012 klo 14.49 2 tykkää tästä

"Chillaa Deluxe-levyltä löytyy The Rasmus- yhtyeen Lauri Ylösen ja Robinin yhdessä tekemä kappale Kun nuoruus päättyy"

En voi olla ajattelematta kaksimielisesti sitä, mistä tämä kappale oikein kertoo..
lainaa
KRS-One

15.10.2012 klo 17.26 1 tykkää tästä

Epäilenpä että levymyynti on alustavastikin ollut niin surkeaa, että viralliseen levylistaan on pitänyt käyttää samantyyppistä viheliäistä luovuutta kuin kaikissa Suomen viimeaikojen vaaleissa. Nyt kun joka läpyskä hehkuttaa tätä 'sensaatiota', niin saattaa myynti inansa korjaantua ylöspäin. Netistähän tällaset ladataan nykysin.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova