Tuorein sisältö

Apple julkisti iPad Minin ja muita uutuuksia

24.10.2012 klo 12.03 | Luettu: 1449 kertaa | Teksti: Veera Rouvinen


Apple julkisti eilen tiistaina Kaliforniassa pidetyssä tiedotustilaisuudessa kauan odotetun iPad Minin, sekä muita uutuuksia. Myyntiin ovat piakkoin tulossa myös entistä ohuempi iMac, neljännen sukupolven normaalikokoinen iPad sekä 13-tuumainen Retina-näytöllä varustettu MacBook Pro.

7,9-tuumainen iPad mini on 7,2 millimetriä paksu ja painaa hieman päälle 300 grammaa. Se on tehokkaampi kuin Googlen ja Kindlen vastaavat tabletit, mutta myös huomattavasti kalliimpi. Halvimman version saa 339 eurolla.

Applen pöytätietokonesarja saa jatkokseen 5 millimetriä ohuen iMacin, josta myyntiin tulee 21,5- sekä 27-tuuman versiot. Lähtöhinnaksi pienemmälle koneelle arvioidaan 1300 dollaria ja suuremmalle 1800 dollaria.

Normaalikokoisesta iPadista julkistettu uusin versio on puolestaan hieman tehokkaampi kuin edeltäjänsä, mutta kooltaan ja hinnoittelultaan samaa luokkaa kuin aikaisemmatkin versiot. Neljännen sukupolven iPadin hinta pyörii 500 ja 600 dollarin välillä.

Julkistetussa 13-tuumaisessa MacBook Pro:ssa on 2560 x 1600 -pikselin Retina-näyttö, mutta muuten koneessa on pieniä muutoksia lukuunottamatta lähes samat ominaisuudet kuin edellisessä MacBook Pro:ssa. Koneesta tulee myyntiin kaksi versiota, joista kalliimpi poikkeaa halvemmasta ainostaan suuremman SSD-levyn muodossa.

Lue lisää Applen uutuuksista täältä.

V2.fi | Veera Rouvinen
< Arvaatko paljonko ma... Android-sovelluksiss... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova