Tuorein sisältö

X-Men: Days of Future Past menetti ohjaajan

26.10.2012 klo 00.20 | Luettu: 2494 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Viime viikolla Mark Millar kehui elokuvan X-Men: Days of Future Past ohjaajaa Matthew Vaughnia ja vakuutti, että Vaughn hoitaa homman kotiin, vaikka mittakaava kasvaa. Tarinassa on mutanttisankarien ohella robotteja ja aikamatkustusta.

PUF! Vaughn on juuri jättänyt ohjaajan tuolin. Syy ei ole selvillä.

Studio tahtoo korvaajaksi Bryan Singerin. Singer ohjasi sarjan kaksi ensimmäistä elokuvaa. Singerin oli tarkoitus toimia Days of Future Pastin tuottajana, ja Vaughn on yhä mukana tuottajana, joten herrat saattavat yksinkertaisesti vaihtaa rooleja.

Vaughn aikoo ohjata studio 20th Century Foxille toisen elokuvan. Lähdeuutisen mukaan se todennäköisesti perustuu Millarin sarjakuvaan The Secret Service.

Days of Future Pastin kuvausten on määrä alkaa varhain ensi vuonna. Mukana ovat edellisen elokuvan X-Men: First Class pääosanesittäjät.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Helsingin musamessui... Colors-festari tanss... >

Keskustelut (1 viestiä)

Henry

26.10.2012 klo 22.34

Tavallaan sääli, olihan Vaughnin X-Men: First class varsin hyvä elokuva. Mutta jos tarina on tarpeeksi hyvä, niin eiköhän siitä ainakin jossain määrin hyvä tule. Itse en ole nähnyt ensimmäisiä X-Men- elokuvia, mutta luotan Singerin taitoihin, mikäli hänestä tulee uuden elokuvan ohjaaja.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova