Tuorein sisältö

Helsingin musamessuilla tapahtuu

26.10.2012 klo 00.07 | Luettu: 1701 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Helsingin kirjamessujen yhteydessä järjestettävät Musamessut tuovat kansalle tukevan annoksen musiikkia. Messut avoinna perjantaina klo 10–20 ja la–su klo 10–18.

Musamessujen ohjelmaan on tullut viime metreillä muutama tarkennus. Uutena ohjelmanumerona YleX-lavalle saatiin Music Finlandin paneelikeskustelu Suomalaistekijät maailmantähtien takana lauantaina klo 12.30. Keskustelua vetää Tomi Korhonen Teostosta ja panelistit ovat Sami Häikiö, Tom Frisk, Patric Sarin ja Matti Mikkola.

Viikonloppuna YleX-lavalla saadaan nauttia tuoreesta musakirjallisuudesta. Esimerkiksi perjantaina klo 15.30 kirjojaan esittelevät Liken rockahtavat esikoiskirjailijat, Elonkerjuu-yhtyeen kitaristi Simo Ralli ja Kulttibändi Shadowplayn trumpetisti Marco Kosonen. Lauantaina klo 12 Anssi Kela kertoo omaelämäkerrallisesta kirjastaan ja klo 14 esitellään on the road -henkinen elämäkerta, joka pureutuu Herra Ylpön sydämenasioihin sekä Maj Karman ja Ihmisten tuotantoon. Sunnuntaina klo 12 kuullaan tositarina katurockin periksiantamattoman pioneerin Jimi Seron tiestä läpi Smackin, Ballsin ja kosteiden vuosien.

Robin esiintyy Metro-lavalla sunnuntaina klo 11.30, jakaa nimmareita TopTen Stagella klo 12 ja vastailee YleX-lavalla Ainon ja Mäkkärin kysymyksiin klo 13.40. Lokakuussa uuden albumin julkaissut Aste heittää samanlaisen kolmen lavan setin lauantaina. Myös kaikkein pienimmille musadiggareille riittää nähtävää ja kuultavaa; messuilla ovat tavattavissa muun muassa Hevisaurus ja Pikku Kakkosesta tutut Mimi & Kuku.

Suomalaisen rockin tulevaisuuden toivot Different Toiminen, Grandeville, Luotain, Roxanna, Verhot ja Ödeema ottavat toisistaan mittaa legendaarisessa SM-finaalissa Musamessujen isolla lavalla lauantaina 27.10. klo 19.

Yhdistelmälippu Musamessuille ja finaaliin kustantaa 25 euroa.

Musamessujen ohjelma


V2.fi | J.A. Kaunisto
< KISS-rumpali Peter C... X-Men: Days of Futur... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova