Tuorein sisältö

X-Men-ohjaajasta Star Wars -ohjaaja?

05.11.2012 klo 22.30 | Luettu: 2304 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Disneyn uusi Star Wars -trilogia alkaa vuonna 2015. Koska asiasta ei tiedetä paljoa muuta, internet on täyttymässä arvauksista ja huhuista.

Kuka ohjaa trilogian? Yksi vaihtoehto on Matthew Vaughn (Layer Cake, Tähtisumua, Kick-Ass, X-Men: First Class).

Collider on kuullut lähteeltään, että Vaughn on uusi ohjaaja. Sivusto painottaa, etteivät he pystyneet vahvistamaan väittämää muiden lähteiden kautta.

Vaughn jätti vähän aikaa sitten seuraavan X-Men-elokuvan X-Men: Days of Future Past ilman syytä. Colliderin lähteen mukaan syy on Star Wars.

Blogi MarketSaw väitti jo 2009, että uusia elokuvia on ryhdytty suunnittelemaan. Blogin lähde on tehnyt uusia väittämiä (Luke Skywalker on yhä tärkeä hahmo, suunnitteilla on kaksi trilogiaa) ja listannut ohjaajat, joita työhön harkitaan. Yksi ehdokkaista on Vaughn.

Liikkeellä on muitakin huhuja. Brad Bird kiinnitettiin tänä vuonna ohjaamaan ison budjetin tieteiselokuva Disneylle... Elokuvasta ei tiedetä muuta, kuin että sen ympärille rakennetaan suuri tuoteperhe. Onko elokuva tosiasiassa seuraava Star Wars? Eräs sivusto väitti, että ei ole, mutta kielto oli yhtä hatarasti perusteltu kuin alkuperäinen arvauskin. MarketSawin ohjaajalistalta Birdiä ei löydy.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Skyfall-tekijöiltä v... Lemmy Kilmister otta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova