Tuorein sisältö

Lemmy Kilmister ottaa kantaa USA:n presidentinvaaleihin

06.11.2012 klo 00.03 | Luettu: 4985 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Motörheadin päällikkö Lemmy Kilmister on tuoreessa RollingStone.comin haastattelussa ottanut kantaa USA:n presidentinvaaleihin.

- Ajattelin ettei USA ollut valmis tummaihoisen presidentin valitsemiseen (Obama) ja olen edelleen sitä mieltä. Obamaa yritetään kaiken aikaa painaa lakoon. Obama on juuri päässyt eroon kaikesta paskasta, jonka George Bush jätti taakseen ja hän (Obama) joutuu kaiken aikaa taistelemaan kongressia vastaan. Ihme että hän on saanut mitään aikaiseksi. Ihmisten pitäisi olla tyytyväisiä. Meinaan kun vaihtoehtona on Mitt Romney. Paskat Romneysta. Hän käy heti aborttilakien kimppuun. Vit*n hirviö.

Lemmy on asunut Los Angelesissa jo 1990-luvun alkuvuosista lähtien - ja viihtyy hyvin.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< X-Men-ohjaajasta Sta... Renegade Winter Fest... >

Keskustelut (3 viestiä)

asdasdds

06.11.2012 klo 15.41 5 tykkää tästä

Lemmystä tulisi hyvä pressa.
lainaa
janari

06.11.2012 klo 16.22

God bless(es) 'murica
lainaa
PELIMIES1983

Rekisteröitynyt 01.04.2011

14.07.2013 klo 20.48

Oma näkemys on että kansalla on valittavana lähinnä huonoja vaihtoehtoja joista pitää yrittää äänestää vähiten huono.

Obama on myös siunannut NSA:n toiminnan ja epäilemättä pitää Edward Sowdenia ja Bradley Manningia maanpettureina jotka ovat paljastaneet viranomaisvallan väärinkäytön joka on myös USA:n perustuslain vastaista.

Veikkaan että Obama on ehdokkuudellaan ollut lähinnä harhauttamassa äänestäjiään mutta toivottavasti ollut vähiten huono vaihtoehto. En ole koskaan luottanut enkä tule luottamaan poliitikkoihin.
En Suomessa enkä muualla maailmassa. Poliittista uskottavuutta saadaan näytöillä eikä korulauseilla ja ennenkaikkea ottamalla julkisesti kantaa ihmisoikeusrikkomuksiin sekä hallinnon väärinkäytöksiin. Jälkimmäiseen erityiseti kun niitä tapahtuu oman valtion maanperällä.

Mutta jos henkilöltä löytyy liiaksi omia ''luurankoja kaapissa'' eikä omaa halua ottaa riskiä poliittisen uran kannalta niin ei silloin myöskään kritisoi/arvostele omaan maan hallintoa. Ja näitä poliitikkoja riittää loputtomasti jotka ovat vain oman edun tavoittelijoita ja kansalle arvottomia.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova