Tuorein sisältö

Finnkino esittää Hobittia myös uudella tekniikalla

22.11.2012 klo 20.30 | Luettu: 3336 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jos haluat nähdä elokuvan Hobitti - odottamaton matka ohjaaja Peter Jacksonin suosittelemana versiona, valintasi on HFR 3D -versio.

HFR tarkoittaa elokuvaa, jossa sekuntiin mahtuu 48 kuvaa perinteisen 24 kuvan sijaan. Tämä tekee kuvasta terävämmän ja sulavamman. Kriittisten äänien mukaan tällaiset elokuvat ovat liiankin todentuntuisia: lavasteet saattavat näyttää lavasteilta. Jackson on vastannut, että pitkän elokuvan aikana silmä oppii arvostamaan uutta tekniikkaa, kun mieli käskittyy tarinaan.

Finnkino kertoo, että Hobitti - odottamaton matka saapuu Suomeen myös (muttei pelkästään) HFR 3D -versiona. Kyseinen versio on mahdollista nähdä kaikkialla mistä löytyy Finnkinon teatteri. Liput maksavat saman verran kuin tavalliseen 3D-versioon. Myös tavallista 2D-versiota levitetään. Yhteensä versioita on siis kolme.

Koko Hobitti-trilogia on kuvattu uudella tekniikalla. Alunperin HFR 3D -version piti olla yleisin levitettävä versio, mutta ainakin Yhdysvalloissa on päädytty ratkaisuun esittää kyseistä versiota vain muutamissa teattereissa.

Lähde: Filmikamari

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuskaa myynnissä myö... Onko Machetesta vast... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova