Tuorein sisältö

Tom Hardy ja Noomi Rapace pelastavat piskin

19.12.2012 klo 18.20 | Luettu: 2328 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tom Hardy pohti viime kuussa tähdittäisikö hän jännäriä Animal Rescue. Hän sanoo kyllä. Noomi Rapace miettii parhaillaan hyväksyykö hän naispääosan.

Viimeksi kerrottiin, että Animal Rescue kertoo baarimikosta, joka pelastaa koiranpennun roskapöntöstä ja ajautuu keskelle rikollisten juonittelua. Tässä kuussa sanaillaan, että päähenkilö on entinen rikollinen, joka sotkeutuu ryöstöön ja tappoon kadonneen ja monien etsimän pitbullin vuoksi.

Michael R. Roskam (Bullhead) ohjaa. Kirjailija Dennis Lehane (Suljettu saari) kokeilee käsikirjoituspuuhia.

Kuvausten on määrä alkaa maaliskuussa, joten elokuva on Hardyn seuraava. Hardylla on lukuisia projekteja erinäisissä vaiheissa. Suunnitteilla on muun muassa kaksi erillistä villieläinten salametsästyksestä kertovaa elokuvaa, jotka saattavat kytkeytyä toisiinsa mikäli molemmat tehdään. Toisessa Hardyn on määrä näytellä pääosaa ja toisessa hän potentiaalisesti näyttelee yhdessä Leonardo DiCaprion ja Tobey Maguiren kanssa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Valoa Festival julki... Angelina Jolielta to... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

TheAvenger

Rekisteröitynyt 14.10.2008

19.12.2012 klo 21.11

Lehane käsikirjoittamassa, ei paha. Suljettu saari oli tosin aika kökköleffa, kirjana huomattavasti parempi. Gone Baby Gone ja Mystic River ovatkin sitten ihan onnistuneita elokuvasovituksia kirjailijan teoksista.
lainaa

V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova