Tuorein sisältö

Alkuperäinen tohtori palaa viimeistelemään ihmistuhatjalkaisen

09.01.2013 klo 15.45 | Luettu: 3248 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kohutussa kauhuleffassa The Human Centipede (First Sequence) hullua tiedemiestä näytellyt Dieter Laser palaa sarjan kolmanteen osaan The Human Centipede 3 (Final Sequence).

Viime vuonna Laser ja ohjaaja Tom Six riitaantuivat. Laser päätti jättää roolin muutamia viikkoja ennen suunniteltuja kuvauksia, koska hänen ehdotuksiaan hahmon parantamiseksi ei kuunneltu. Sixin tiimi kutsui Laserin egoa paisuneeksi ja uhkasi haastaa näyttelijän oikeuteen.

Riidat on sovittu. Six kertoo, että hän ei halua muuttaa käsikirjoitusta ja Laser on suostunut noudattamaan sitä. Six ylistää Laseria parhaaksi näyttelijäksi, jota hän voisi rooliin toivoa. Laser puolestaan kertoo, että riita sai osapuolet ymmärtämään ja arvostamaan toisiaan syvemmin.

Trilogia muodostaa erikoisen kokonaisuuden. Kakkososa kertoi ensimmäisen osan hullusta fanista irvaillen elokuvan aiheuttamalle kohulle, sillä ensimmäinen osa oli mainettaan kesympi. Laser ei näyttele samaa hahmoa kolmannessa osassa, vaan hän ja kakkososan konnaa näytellyt Laurence R. Harvey muodostavat uudenlaisen konnaparin.

Lähde: Entertainment Weekly

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Transformers 4 värvä... Teksasilainen mootto... >

Keskustelut (2 viestiä)

Alajarvi84

Rekisteröitynyt 09.11.2011

10.01.2013 klo 02.06 3 tykkää tästä

Siinäpä vasta elokuvia.. Dieter Laser tuo ensimmäisenä mieleen sellaisen viidessä sekunnissa keksityn taiteilijanimen johonkin aikuisviihde elokuvaan. Eipä silti, ihan hyvin veti roolin ensimmäisessä osassa. Nämä ovat juuri niitä elokuvia jotka eivät kiinnosta paskaakaan mutta silti ne on katsottava.
lainaa
-_-

10.01.2013 klo 03.03

höh-- ei ollukkaa tohtori ketä. Ihmettelinki jo.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova