Tuorein sisältö

Warner Bros. alkaa panostaa animaatioihin

09.01.2013 klo 19.00 | Luettu: 1561 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Väiski Vemmelsäären kotifirma Warner Bros. tahtoo isomman siivun animaatiobisneksestä. Warner on toiminut sellaisten elokuvien kuin Happy Feet levittäjänä, mutta Rautajätin jälkeen studion omat animaatiot eivät ole teattereihin saakka päätyneet.

Warner on perustanut ajatushautomon. Tarkoitus on luoda animaatioiden tekijöille hyvä ympäristö ja saada valmiiksi yksi leffa vuodessa.

Mukana ovat muun muassa työpari John Requa & Glenn Ficarra, (Hölmö hullu rakkaus), työpari Phil Lord & Chris Miller (Poutapilviä ja lihapullakuuroja) ja Nicholas Stoller (The Muppets).

Kyvyt tukevat toisiaan kuten tehdään esimerkiksi Pixarin sisällä. He eivät työskentele yksinoikeudella Warnerille, vaan heillä on muitakin projekteja.

Lordin ja Millerin ohjaama ja kirjoittama Lego: The Movie valmistuu ensi vuonna. 2015 valmistuu Storks, jonka kirjoittaa Stoller ja ohjaa Pixarin lyhytelokuvasta Presto vastannut Doug Sweetland.

2016 valmistuu Smallfoot, jonka ohjauksesta ja alkuperäisestä ideasta vastaa Itse ilkimyksen kirjoittaja Sergio Pablos. Käsikirjoituksen laativat Regua & Ficarra.

Lähde: Coming Soon

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Timo Tolkki avasi St... Fifty Shades of Grey... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova