Tuorein sisältö

Fifty Shades of Grey on kirjoittajan mukaan hyvin tuhma leffanakin

09.01.2013 klo 20.05 | Luettu: 2168 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

E.L. Jamesin suosittu eroottinen romaanisarja Fifty Shades of Grey laajentaa tajuntaasi ja parantaa seksielämääsi, jos uskomme kotirouvia ja miksi emme uskoisi? Fifty Shades of Grey on "Twilightin inspiroima", eli toisin sanoen kyseessä oli alunperin eroottista fanifiktiota, joka kehittyi kaupallisempaan muotoon.

Aiheesta tahdotaan tehdä amerikkainen elokuva, mutta onko se mahdollista? Romaanit pursuilevat seksiä, yksi tärkeistä teemoista on sadomasokismi ja amerikkalaiset ovat amerikkalaisia.

Käsikirjoittaja Kelly Marcel lupaa, että elokuva tulee olemaan niin kuuma, että ikäraja on Yhdysvalloissa korkein mahdollinen eli NC-17. Hän pohtii kirjailija Jamesin kanssa mitkä kohtaukset ovat heidän suosikkejaan ja monet merkittävät kohtaukset ovat. Marcel painottaa, että pohjimmiltaan kyseessä on moderni rakkaustarina.

Ikärajaa NC-17 pidetään kaupallisena itsemurhana, sillä monet amerikkalaiset teatterit eivät suostu sellaisia elokuvia esittämään. Studio Universal kommentoi, että käsikirjoitus ei ole valmis eikä ikärajaa ole päätetty.

Pervojen kannattaa silti pitää peukkuja pystyssä. Pervolla kirjailijalla tiettävästi on jotakin sanottavaa lopputulokseen. Elokuvaa työstää Universalin pervo alaosasto Focus Features, joka toi aikanaan Yhdysvaltoihin eroottisen jännärin Lust, Caution, joka myös sai ikärajan NC-17.

Lähteet: Telegraph, Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Warner Bros. alkaa p... Seksikäs seikkailija... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova