Tuorein sisältö

Villi Terminator-huhu: Christian Bale pelastaa ihmiskunnan

22.11.2007 klo 04.33 | Luettu: 2175 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ain't It Cool Newsin päätoimittaja Harry Knowles väittää kuulleensa "äärimmäisen luotettavalta lähteeltä, joka ei ole koskaan ollut väärässä", että synkkiin rooleihin erikoistunut Christian Bale näyttelee ihmiskunnan viimeistä toivoa John Connoria elokuvassa Terminator Salvation: The Future Begins. Terminator 2:ssa hahmoa näytteli Edward Furlong ja Terminator 3:ssa Nick Stahl. Knowlesin mukaan uutinen on niin kuuma, että leffastudio Warner Brothers on yrittänyt estää julkaisun sabotoimalla hänen nettiyhteyttään...

Knowles on oikeassa ainakin siinä, että Balen mukaantulo kiillottaisi/kiillottaa elokuvan julkisuuskuvaa. Fanit eivät ole mielissään Arnold Schwarzeneggerin poissaolosta, saati sitten ohjaajaksi palkatusta McG:stä, joka muistetaan parhaiten Charlien Enkelit -elokuvista.

Christian Balen kehuttu länkkäri Klo 15:10 lähtö Yumaan saa Suomen ensi-iltansa joulukuussa. Ensi kesänä teattereihin saapuu Balen lopullisen läpimurron Batman Beginsin jatko-osa The Dark Knight.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Johnny Depp laulaa v... Villimpi huhu: Chris... >

Keskustelut (1 viestiä)

RavenX

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

22.11.2007 klo 10.13

Jos tässä nyt olisi edes ripaus totuutta, niin nostaisi huomattavasti odotuksia tulevaa pätkää kohtaan. Jos vielä saataisiin ohjaaja vaihtoon, niin ehkäpä sieltä jotain hyvää saataisiin aikaankin.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova