Tuorein sisältö

Villimpi huhu: Christian Bale on terminator

22.11.2007 klo 07.12 | Luettu: 2829 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sivusto CHUD vastaa sivuston Ain't It Cool News levittämiin huhuihin siitä, että Christian Bale olisi järjestyksessä kolmas näyttelijä, joka tulkitsee John Connoria Terminator-sarjassa. CHUDin luotettavaksi kehuman lähteen mukaan Christian Bale kulkeekin Arnold Schwarzeneggerin, Robert Patrickin ja Kristanna Lokenin käyttämää tietä, eli näyttelee terminaattoria. CHUD on yrittänyt turhaan vahvistaa huhuja Balen agentilta.

CHUD-uutisen päivityksessä mainitaan kolmas huhu: Bale näytteleekin kokonaan uutta hahmoa. Tämä kävisi yhteen tuottajien aiempien puheiden kanssa.

CHUD lisäksi spekuloi, saattaisiko isojen ja pienten elokuvien välillä tasapainotteleva Bale tehdä tämän melko yllättävän siirron siksi, ettei hänelle makseta Batman-sarjasta elokuvatähden arvoisia palkkioita.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Villi Terminator-huh... Owen Wilson myy suru... >

Keskustelut (2 viestiä)

Sparrow

Rekisteröitynyt 10.04.2007

22.11.2007 klo 16.20

Christian Bale on kyllä yksi nykyajan kovimmista miesnäyttelijöistä. Loistava roolisuoritus Batmanissa, aivan erinomainen tulkinta American Psychossa ja Equilibriumin hahmo istuu tyyliin milteipä paremmin kuin Keanu Matrixissa.

Arskan tippuminen pois Terminatorista vei minun silmissäni pois oikeutuksen koko elokuvasarjan jatkamiselle, mutta jos Bale on siihen kiinnitetty, niin suhtaudunkin jo aivan toisella tavalla.
lainaa
RavenX

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

23.11.2007 klo 09.12

Kyllä näin. Batman oli melkoista rautaa ja ekuilipripripruinin-minkälie roolin Bale hoiti erittäin tyylikkäästi. Kieltämättä kyllä näkisin Balen mieluummin Mr. Connorin, kuin Termiksen roolissa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova