Tuorein sisältö

Tiketti uudisti palveluaan, lippuja saa myös osamaksulla

15.01.2013 klo 09.42 | Luettu: 2541 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tiistaista 15.1. lähtien erilaisten tapahtumien pääsylippuja välittävä Tiketti tarjoaa lippujen ostamiseen uusia maksutapoja ja kulttuurisetelivaihtoehtoja, mahdollistaa lipuillesi Tikettiturvan ja ottaa käyttöön porrastetut palvelumaksut.

Tiketin lippuja voi verkkokaupasta ostaa nyt myös osamaksulla. Uudella Everyday-verkkomaksulla saat lippusi vaikka keikkapäivänä ja korotonta maksuaikaa on jopa 45 vuorokautta. Ostoksensa voi maksaa myös osissa, jolloin kuukausittainen korko on 10 prosenttia.

Käyttöön otetaan myös uusia kulttuurisetelivaihtoehtoja: sähköisellä Virikekortilla ja Sporttipassilla maksaminen onnistuu sekä toimipisteissä että verkkokaupassa. Jo pidempää käytössä ovat olleet Luottokunnan Virikeseteli, Tyky-Kuntoseteli+ sekä Smartumin Kulttuuriseteli, joilla voi maksaa toimipisteissä.

Myös Tiketin lahjakorteilla ostaminen helpottuu - voit maksaa ostoksesi Tiketin lahjakortilla toimipisteiden lisäksi myös verkkokaupassa lahjakortista löytyvällä numerosarjalla. Jos lahjakorttisi summa on suurempi kuin ostoksesi arvo, saat erotuksen uutena lahjakorttina.

Voit hankkia lipuillesi myös Tikettiturvan. Turva korvaa käyttämättä jääneen, Tiketistä ostetun pääsylipun alkuperäisen arvon, jos et pääse osallistumaan tapahtumaan esimerkiksi oman tai lähiomaisen sairastumisen tai tapaturman vuoksi. Vakuutuksen suuruus on 7,5 prosenttia lipun hinnasta.

Tiketin uusi palvelu- ja toimitusmaksuhinnasto 15.1. alkaen näyttää tältä:

Palvelumaksu kun lippu alle 25 €: 1,50 € /lippu
Palvelumaksu kun lippu 25,01 - 50 €: 2,00 €/lippu
Palvelumaksu kun lippu yli 50 €: 2,50 €/lippu

R-kioskeilta nouto + 1€ /lippu

(Lähde Tiketti)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< KISS soittaa ensi ke... Anssi Kela julkaisee... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova