Tuorein sisältö

Kotimainen black metal -pioneeri julkaisee uutta, mukana Wigwam-kitaristi

21.01.2013 klo 10.34 | Luettu: 2389 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Maamme merkittävimpiin black metal -pioneereihin kuuluva Black Crucifixion julkaisee uuden albuminsa Coronation Of King Darkness maaliskuun 8. päivä. Albumilla on bändin ydinkokoopanon lisäksi mukana Wigwam-yhtyeen kitaristilegenda Rekku Rechardt.

Jo vuonna 1991 mustan metallin rajapyykkejä määrittelemässä ollut Black Crucifixion jatkaa niiden omavaltaista siirtelyä uudella levyllään.

- Aatemaailmamme velvoittaa meidät tekemään itsenäisiä päätöksiä, välittämättä edelleenkään siitä mitä pidetään sallittuna. Black Crucifixionille pyhää on vain konventioiden ikuinen särkeminen. Siksi valitsimme aikoinaan tämän polun. Tämä on mustan metallin viitekehyksessä syntyvää taidetta, joka ei ole missään määrin vaikeasti lähestyttävää, koska kysymys on hyvin kirjoitetusta metallista, mutta jonka sisäistäminen ei välttämättä onnistu kaikilta, toteaa Black Crucifixionin perustaja Forn.

Rovaniemellä perustettu Black Crucifixion vietti 20-vuotisjuhlaansa vuonna 2011. Harvakseltaan levyttävä yhtye on julkaissut tähän mennessä kaksi EP:tä, kaksi studioalbumia ja livelevyn.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Norjan ensimmäiset v... The Boss toukokuussa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova