Tuorein sisältö

Paul Giamatti jyrää Spider-Manin toiveensa mukaisesti

29.01.2013 klo 12.50 | Luettu: 4255 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Paul Giamatti tulee näyttelemään Sarvikuonoa (Rhino) elokuvassa The Amazing Spider-Man 2. 60-luvulla luotu klassinen roisto on sarjakuvissa tyhmä, mutta niin voimakas, että hän on usein haastanut jopa Hulkin.

Hollywoodin tyypeillä on tapana väittää suosikkihahmoikseen juuri niitä hahmoja, joita he sattumalta näyttelevät. Giamatti on asia erikseen, sillä hän puhui jo vuonna 2011 siitä, kuinka kovasti hän piti Sarvikuonosta lapsena. Giamatti pohdiskeli tuolloin, ettei hahmo taida olla tärkeä muille kuin hänelle, mutta hän tahtoisi nähdä Sarvikuonon Spider-Man-elokuvassa ja hän olisi myös valmis tarttumaan rooliin.

Felicity Jones on toinen uusi lisäys näyttelijäkaartiin, mutta ei ole tiedossa ketä hän näyttelee.

Andrew Garfield on Spider-Man, Emma Stone on Gwen Stacy, Jamie Foxx on Elektro, Shailene Woodley on Mary Jane ja Dane DeHaan on Harry Osborne.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tarja Turunen tuo oo... Kolmiulotteiset Täht... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (5 viestiä)

SamueL83

29.01.2013 klo 22.48 2 tykkää tästä

Rhino on kyllä minunkin lapsuuden suosikkeja. Ja nykyään suositaan elokuvissa isoja, hulkmaisia vihollisia (mm. Kuvotus ja Lisko), joten kyllä Rhino samaan kastiin mahtuu. Oma ideani (lainattu Ultimate Spidermanista) olisi juuri kyseisen aikajatkumon Rhino, jossa sillä oli robottihaarniska. Uusissa Hämiksissä ovat keksineet Rhinon nahkan sisällä olevalle henkilölle tarinaakin, niin sitäkin voisi soveltaa elokuvassa...
lainaa
Hämistietäjä

30.01.2013 klo 13.43

Miksei jatko-osa voinut mennä luonnollisesti ja siinä olisi ollut pahiksena Iguana ? Iguanahan on vielä merkittävämpi hahmo sarjakuvissa kuin The Lizard. Olisin toivonut myös enemmän pohjustusta hämähäkkimiehen arkkivihollisille kuten, kengurumiehelle ja Stegronille tulevassa elokuvassa. Nyt saadaan jotain nevahööd hahmoja, kuten Rhino ja Elektro.
lainaa
Utu

30.01.2013 klo 20.23 1 tykkää tästä

Rhino ei ole koskaan ollut omia suosikkejani, mutta silti pidän hahmosta on mahdollista saada hyväkin lisä elokuvaan. Hieno uutinen kaiken kaikkiaan!
lainaa
TheBeck

30.01.2013 klo 22.10 1 tykkää tästä

Nytkö jo Sony on käskenyt että leffaan pitää laittaa vähintään 10 pahista? Raimi pääsi sentään kolmanteen osaan mutta tämä taitaa ampua itseään jalkaan jo kakkosessa.

Mitä sarvikuono ja elektro tekee yhdessä? Elektro on pomo joka lähettää typeränvahvan sidekickinsä joka paikkaan hämiksen kanssa tanssimaan, samalla Rayn swingatessa päämajan pianolla.

Ja kun kerran kysyit niin oma suosikkinihan on Mysterio että wink wink vaan tuotantotiimille. Akvaariokin löytyy omasta takaa. Olen vapaa näyttelemään vuoden 2015 Spideman kolmosessa, tai sitten 2016 Spiderman nelosessa.
lainaa
SamueL83

31.01.2013 klo 15.31

TheBeck: Hahhaahh! Päivän naurut. :) Itse voisin esittää joskus vuoden 2003 heinäkuun Hämähäkkimies-lehden numerossa esiintynyttä Virusta (jota ei enää ikinä nähty sen jälkeen), koska tällä hetkellä päällä jyllää sellainen flunssa että oksat pois. Kyllä Hämiskin kaatuisi ja monta sankaritekoa jäisi tekemättä, kun kerran pärskäyttäisin räät hänen päälleen. =)
lainaa

V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova