Tuorein sisältö

Daniel Craig saatetaan kirjoittaa ulos Lisbeth Salanderin elämästä

31.01.2013 klo 20.30 | Luettu: 4267 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

90 miljoonaa dollaria maksanut jännäri The Girl With The Dragon Tattoo (perustuu romaaniin Miehet jotka vihaavat naisia) tienasi reilut 230 miljoonaa dollaria teatterikierroksella. Studio Sony pääsi omilleen, mutta onko jatko-osia kannattavaa tehdä, sitä Sony pohtii yhä.

Jatko-osa on suunnitteilla Sonyn mukaan. Sisäpiirilähteet lisäävät tähän, että budjettia yritetään pienentää. Miespääosanesittäjä Daniel Craig on yksi kallis kustannuserä, josta saatetaan hankkiutua eroon. Craig haluaa palata rooliin, mutta nyt kun Skyfall on menestynyt erinomaisesti, hän myös haluaa enemmän rahaa, joten palkkion leikkaus ei luultavasti ole mahdollista. Craigin näyttelemä toimittaja Mikael Blomkvist saatetaan leikata jatko-osasta kokonaan.

Seuraava elokuva (joka perustuu romaaniin Tyttö joka leikki tulella) keskittyy hakkeri Lisbeth Salanderiin, joten Blomkvistin ulos kirjoittaminen ei ole mahdottomuus, vaikka hän on ensimmäisen osan päähenkilö. Salanderia näyttelee Rooney Mara.

David Fincher saattaa palata ohjaajaksi tai olla palaamatta. Fincher on ryhtynyt valmistelemaan jännäriä Gone Girl, kuten hiljattain uutisoitiin. Tuon elokuvan käsikirjoitus on kesken. Salander-saagan seuraavan osan kuvaukset voivat alkaa jo lähiaikoina, mikäli Sony näyttää vihreää valoa.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Iron Manin putoilu j... Warcraft-elokuvalla ... >

Keskustelut (3 viestiä)

Mikael_on_paras

31.01.2013 klo 23.54 3 tykkää tästä

Eihän he voi tehä leffaa ilman Mikaelia, tärkeä henkilö kirjoissa ja elokuvissa. En ainakaan katso jos siinä ei ole Mikaelia.
lainaa
Anri

01.02.2013 klo 19.59 2 tykkää tästä

Mikael_on_paras kirjoitti:
Eihän he voi tehä leffaa ilman Mikaelia, tärkeä henkilö kirjoissa ja elokuvissa. En ainakaan katso jos siinä ei ole Mikaelia.

Täysin samaa mieltä. Eihän tuossa koko ajatuksessa ole mitään järkeä. Toivottavasti päättävät pitää Graigin mukana.
lainaa
gofurself

02.02.2013 klo 11.59

Jes! Kunpa Craigin maine menisi pilalle ja saisi fudut Bondin hommistakin. Saataisiin taas joku oikea James Bond
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova