Tuorein sisältö

Renny Harlin haastaa Herculeksen Herculeksella

04.02.2013 klo 23.00 | Luettu: 2583 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Renny Harlin on kiinnitetty elokuvan Hercules 3D ohjaajaksi. Tätä projektia ei pidä sekoittaa aiemmin julkistettuun elokuvaan Hercules: The Thracian Wars, jonka ohjaa Brett Ratner ja jota tähdittää Dwayne Johnson.

Kyllä vain: Hollywood-studiot ovat jälleen saaneet aikaan suoran kilpailutilanteen. Harlinin elokuva menee tuotantoon pikavauhtia ja sen on määrä olla teattereissa maaliskuussa 2014. Ratnerin ja Johnsonin elokuva nähdään vasta elokuussa 2014, ellei päivämääriä ryhdytä muuttelemaan, kuten kävi muun muassa Lumikki-elokuvien sodassa.

"Se ei ole sarjakuvamainen fantasiajuttu", Harlin kuvailee omaa versiotaan. "Se on lähempänä Gladiaattoria kuin lentäviä hevosia."

The Thracian Wars perustuu sarjakuvaan, joten mitä Harlin yrittää sanoa? Ei mitään ilkeää: Harlin toivottaa kilpailijoille onnea ja toivoo että molemmat elokuvat menestyvät. Kreikkalaista mytologiaa voi tulkita eri tavoilla, hän toteaa.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rölli on yhä suomala... Unelmien pelikirjan ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Tatitetird

05.02.2013 klo 08.33 1 tykkää tästä

Eihän tuollaisten blockbuster-leffojen tarvitse olla hyviä menestyäkseen. Siinä mielessä hyvä juttu Rennylle kun pääsee ohjaamaan tuon.
lainaa
Samueleljakson

05.02.2013 klo 08.42 1 tykkää tästä

No... Käsikirjoitus, käsikirjoitus ja käsikirjoitus... Siihen Harlinin elokuvat yleensä ovat kaatuneet.

Ja toinen on nyt tietenkin: "elokuva menee tuotantoon pikavauhtia".

Eli juosten kustaan. Voi Renny mitä olet tehnyt Kurkunleikkaajista alkaen... No, enemmän kuin kukaan muu suomalainen ikinä tulee tekemäänkään Hollywoodissa.

Respect.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova