Tuorein sisältö

Dirty Dancing - Kuumaa tanssia Hartwallissa

26.11.2007 klo 16.24 | Luettu: 5387 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Menetitkö sydämesi iki-ihkulle Patrick Swayzelle elokuvassa Dirty Dancing-Kuuma Tanssi! Huhtikuussa Hartwall Areenalla tarjoillaan todellista herkkua kaikille Dirty Dancing –elokuvan ystäville.The Music of Dirty Dancing on konsertti, jonka musiikki pohjautuu Patrick Swayzen ja Jennifer Greyn tähdittämään 80-luvun menestyselokuvaan. Konsertissa kuullaan kaikki elokuvan hittikappaleet ja hyvästä fiiliksestä sekä lanteiden vatkaamisesta pitävät huolta taitavat West Endin tanssijat. Luvassa on energinen konsertti, joka on suorassa vuorovaikutuksessa yleisön kanssa. Liput tulevat myyntiin Lippupalvelussa 10. joulukuuta klo 9.00.

Dirty Dancing –elokuvasta muodostui välittömästi maailmanlaajuinen kassamagneetti heti sen ilmestyttyä vuonna 1987. Elokuvan unohtumattomat tanssikohtaukset ja varsinkin musiikki on jäänyt elämään sen jälkeenkin. Tulevassa konsertissa kuullaan kaikkiaan 25 kappaletta. Elokuvan soundtrack olikin valtava menestys, pitäen sisällään ikimuistoiset kappaleet kuten (I´ve Had) The Time Of My Life, Stay, Do You Love Me?, Will You Still Love Me Tomorrow, Big Girls Don´t Cry ja She´s Like The Wind.


Vauhdikkaassa konsertissa yleisönkään ei tarvitse istua kiinni penkissä vaan yleisölle tarjoillaan myös opetusta elokuvan "tuhmasta tanssista". West Endin taidokkaita tanssijoita tahdittaa kahdeksanhenkinen yhtye. Maailmalla The Music Of Dirty Dancingistä on muodostunut valtava hitti, joka saa yleisön laulamaan mukana sanasta sanaan ja liikuttamaan lanteitaan. Myös miehet on nähty poistuvan esityksestä tyytyväisenä hymyillen.

Shown ohjauksen ja seksikkään koreografian takaa löytyy Nick Winston.

Liput: 69 / 59 / 49 euroa


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Oulussa raskas itsen... Siiri Nordin julkais... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova