Tuorein sisältö

Siiri Nordin julkaisee suomeksi

26.11.2007 klo 16.39 | Luettu: 3425 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Killer-yhtyeestä tuttu Siiri Nordin julkaisee EMI:n kautta uutta albumia. Uusi suomenkielinen levy ilmestyy maaliskuussa-08. Albumilla liikutaan rockista jatsahtaviin ja akustisiin tunnelmiin. Tekstimaailma on omakohtainen, koskettava ja humoristinen. Tekstejä Siiri on tehnyt yhdessä Vilja Roihun kanssa, sävellykset ovat Siirin omaa käsialaa. Levyn on tuottanut Jussi Jaakonaho, ja sovitukset on tehty yhteistyössä Siirin, Jussi Jaakonahon ja Siirin bändissä soittavien Mitja Tuuralan ja Sami Kuoppamäen kanssa. Levyllä vierailevat muun muassa Pekka Kuusisto, Kimmo Pohjonen ja Jussi Nikkilä.

Suomenkielinen albumi syntyi Siirin mukaan uteliaisuudesta.

- Tahdoin tietää, miltä kuulostan suomeksi kaiken englanninkielisen materiaalin jälkeen. Ja yllättävän hyvältähän tämä soundaa. Soundi on tuore, mutta mausteita on haettu muun muassa 60- ja 70-luvun bluegrassista ja jatsista.

Levyn ensimmäisenä singlenä radiojakoon lähtee Viimeinen Palanen, joka sai ensisoittonsa YleX-kanavalla perjantaina 23.11. Uusi single on kuultavissa myös EMIn Jukeboxissa osoitteessa emi.fi/jukebox.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Dirty Dancing - Kuum... Mikko Nousiainen on ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova