Tuorein sisältö

The Boss myyntiin ensi viikolla

29.11.2007 klo 11.11 | Luettu: 1400 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

The Boss tulee myyntiin tiistaina 4.12. Amerikkalaisen rockin peruskallio Bruce Springsteen saapuu maailman parhaaksi rockbändiksi julistetun The E Street Bandin kanssa konsertoimaan Suomeen heinäkuussa. Loistavana esiintyjänä tunnetulta Pomolta on Olympiastadionilla perjantaina 11. heinäkuuta odotettavissa mahtava konsertti.

Bruce Springsteen on vieraillut Suomessa vain kerran aikaisemmin. Kesällä 2003 hän esiintyi loppuunmyydyllä Olympiastadionilla kahtena iltana peräkkäin lyöden samalla rockkonserttien kaikkien aikojen yleisöennätykset. Paikalla ennennäkemätöntä tunnelmaa oli todistamassa yhteensä 89.856 ihmistä! Edellinen yleisöennätys oli Michael Jacksonin nimissä, sillä hän keräsi vuonna 1997 kahteen stadionkonserttiin yleisöä yhteensä 87.000.

Pomon ajankohtainen albumi on lokakuussa julkaistu Magic, joka on ensimmäinen The E Street Bandin kanssa tehty tuotos viiteen vuoteen. Levy nousi julkaisuviikollaan suoraan Billboardin Top 200 listan ykköseksi ja se on rikkonut tuplaplatina -ja platinarajoja ympäri maailmaa.


Liput 79 / 73 / 69 euroa




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Britney paljasteli s... Samuel L. Jackson ry... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova