Tuorein sisältö

Martin Scorsesen seuraava varmistui

25.04.2013 klo 16.40 | Luettu: 1871 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Martin Scorsese aikoo viimeinkin ohjata elokuvan Silence, jota hän on suunnitellut yli 20 vuotta. Kuvaukset alkavat luultavasti ensi vuoden kesällä riippuen näyttelijöiden aikatauluista. Kun elokuvasta puhuttiin viimeksi (neljä vuotta sitten), pääosiin oli kiinnitetty Benicio del Toro ja Daniel Day-Lewis, mutta he tuskin ovat enää mukana.

Silence perustuu Shusaku Endon kiiteltyyn romaaniin ja kertoo jesuiittapapeista, jotka kohtaavat väkivaltaista vastustusta yrittäessään levittää sanomaansa 1600-luvun Japanissa. Scorsese on sanaillut, ettei hän halua kuulostaa mahtipontiselta ja naurettavalta, mutta häntä kiinnostavat sielun ja sydämen salaisuudet, joihin tiede ei vastaa.

Scorsese viimeistelee parhaillaan rikosdraamaa The Wolf of Wall Street, jonka ensi-ilta on syksyllä.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kova kuin kivi -tytt... Matrixin agentti Smi... >

Keskustelut (1 viestiä)

Kurjistaja

26.04.2013 klo 00.38 1 tykkää tästä

Suomessa tämä Silence kirja on ilmestynyt 1980 nimellä Vaitiolo (204 sivua). Se on historiallinen novelli portugalilaisesta lähetyssaarnaajasta josta tulee kidutuksen uhalla uskonluopio, mutta joka kuitenkin säilyttää sisäisen/yksityisen kristinuskonsa. Alunperin kirja on julkaistu 1966 luvulla. Kirjaa pidetään kirjoittajan mestariteoksena.

Kirjan insipiroimana on tehty myös elokuva The Eyes of Asia vuonna 1997. http://www.imdb.com/title/tt0117235/
lainaa

Kirjoita kommentti


200


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova