Tuorein sisältö

Steven Spielbergin seuraava kertoo tarkka-ampujasta

03.05.2013 klo 20.40 | Luettu: 5476 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Steven Spielberg jäi ilman projektia, kun hänen tieteisfilmiään Robopocalypse lykättiin ja hän jätti Mooses-elokuvan.

Spielberg on valinnut seuraavansa ja se perustuu Chris Kylen omaelämänkertaan American Sniper. Kyle oli Yhdysvaltain laivaston tarkka-ampuja, joka surmasi enemmän vihollisia kuin yksikään amerikkalainen kollegansa. Hän ei ollut mikään Simo Häyhä, mutta vahvistettuja tappoja hänelle kertyi 160. Kyle kuoli tänä vuonna, kun toinen sotaveteraani surmasi hänet ampumaradalla.

Kyleä näyttelee Bradley Cooper, joka kehitteli elokuvaa tuottajan ominaisuudessa jo ennen Spielbergin mukaantuloa. Kuvausten on määrä alkaa ensi vuoden alussa.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kelsey Grammer kiero... Jumala tappoi Slayer... >

Keskustelut (3 viestiä)

JPIV

04.05.2013 klo 01.15 7 tykkää tästä

Olisi ohjannut itse vaikka Jurassic Park 4:n tähän väliin jos kerran aikaa olisi ollut..rainan käsiskin lienee lähes valmis.
lainaa
Mirr5

Rekisteröitynyt 17.03.2009

04.05.2013 klo 09.21 5 tykkää tästä

Onkohan tämä taas näitä leffoja, jossa pahoja asioita tapahtuu jopa amerikan armeijassa, sillä eihän tämä totaalisesti ole miten sokeasti palvovaa propagandaa, mutta kuitenkin todetaan, että kaikista ongelmista huolimatta sotilaat ovat ihan hyviä tyyppejä, jotka riskeeraavat oman henkensä minunkin puolestasi?
lainaa
segu

05.05.2013 klo 19.43

"most lethal sniper"... yeah right. :) Ei pelkällä scopella (kuten kuvassa) se paras snipaile :p Kuten se reallife 'elite-spiner' selitti että sillä on kaikki tietokoneet ym härpäkkeet jotka tekee kaiken työn. Itse ei tarvii kuin suunnata ja painaa liipasinta.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova