Tuorein sisältö

Robert Downey Jr. ja Marvel neuvottelevat kahdesta leffasta

08.05.2013 klo 13.50 | Luettu: 3621 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Robert Downey Jr. ja Marvel ovat aloittaneet neuvottelut kahdesta elokuvasta. Toinen niistä on The Avengers 2, joka aloittaa kesäkauden 2015. Toinen on The Avengers 3, josta ei tiedetä mitään, mutta joka valmistuu vasta 2018, jos Marvel jatkaa nykyisellä tahdilla. Iron Man 4 ei ole osa keskusteluja.

Downeyllä ei ole voimassaolevaa sopimusta Marvelin kanssa ja hän on useampaan kertaan sanonut, ettei hänen jatkamisensa Marvel-universumissa ole itsestäänselvyys. Hänen palkkaamisensa ei ole halpaa varsinkaan jatkossa. The Avengers oli hänelle helppo keikka verrattuna Iron Manin omiin elokuviin ja hän tienasi silti 50 miljoonaa dollaria.

The Avengers 2 on Marvelin "kakkosvaiheen" loppuhuipennus ja The Avengers 3 oletettavasti "kolmosvaiheen". Kolmosvaiheen aikana todennäköisesti nähdään lukuisia uusia hahmoja. Tohtori Oudon (Doctor Strange) omasta elokuvasta pitkään puhunut Marvel-pomo Kevin Feige tuumi hiljattain, että Outo saattaa seikkailla pian The Avengers 2:n jälkeen.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ilosaaren Töminän oh... Shaun of the Deadin ... >

Keskustelut (3 viestiä)

Thanos

08.05.2013 klo 14.05 5 tykkää tästä

Neljättä Iron Man elokuvaa ei tarvita ennen, kuin kolmas The Avengers elokuva on tullut ja tavallaan ensimmäinen "MCU-trilogia" olisi valmis. Sitten voitaisiin aloittaa tavallaan puhtaalta pöydältä ja heitetään uudet näyttelijät kehiin, jokaiseen rooliin. Ei mitään reboottia, vaan jatketaan ilman vanhaa kuormaa, mutta se silti on siellä olemassa.
lainaa
Bob

08.05.2013 klo 16.38 1 tykkää tästä

Isot herrathan ovat sanoneet että Marvel leffat voidaan heittää Bond-formaattiin, eli näyttelijät voidaan vaihtaa ilman isompaa älämölöä.
Downey Jr. on vissiin ahne paska kun ainoana näyttelijänä repäisi osan leffan tuotoista myös omaan pussiin, toisaalta kyllä ukko myös on kuin luotu Starkin rooliin joten en itse valita.
lainaa
lopputulee

08.05.2013 klo 19.30 2 tykkää tästä

Jännittää vaan että missä vaiheessa korttitalo sortuu.

Raimilla oli vahvat suunnitelmat Hämikselle, mutta yksi heikko leffa (ja valtava Sonyn asioihin puuttuminen) ja läts.

Toisaalta vähän kuin sarjiksissa että ekan kymmenen osan jälkeen homma yleensä alkaa lässähtää ja toistaa itseään. Olisi parempi että alkaisivat jo suunnittelemaan sitä grande finaalia (Thanoksen jälkeen joku Shuma Gorath, Galactus tai Dormammu saapuu ja tappaa ison osan sankareita, ja pikkupahiksiakin kaatuu) joka lopettaisi tarinat ainakin toistaiseksi... mutta bisnesmaailmassa on turha odottaa että lehmän annettaisiin kuolla.

Kunhan vaan pitävät kuolleiden henkiin herättämiset helvetin kaukana leffoista niin jotain toivoa on.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova