Tuorein sisältö

Mike Tyson ja pulu ratkovat mysteereitä

14.05.2013 klo 12.20 | Luettu: 1687 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Erikoisesta ohjelmistostaan tunnettu kanava Adult Swim on julkistanut uusia sarjoja. Eräs huomionarvoisista uutuuksista on animaatiosarja Mike Tyson Mysteries.

Sarja kertoo entisestä mestarinyrkkeilijästä, joka "vie taistelun kehästä kaduille". Tyson ja tuhmia puhuva pulu ratkovat mysteereitä, joiden luonteesta he eivät ole turhan tarkkoja. Miten on mahdollista voittaa supertietokone shakissa? Miksei kuuluisa kirjailija, joka on ihmissusi, saa romaania valmiiksi? Pulu ja maagisella tatuoinnilla varustettu Tyson selvittävät.

Tyson itse esiintyy osioissa, jotka eivät ole animaatiota (kenties hän selittää lopuksi jakson sanoman 80-luvun piirrettyjen tyyliin?).

Muitakin sarjoja on tulossa. Mr. Pickles on animaatiosarja, jossa moderni maailma uhkaa pientä perinteikästä kylää, jossa asuvalla perheellä on saatanallisia taipumuksia omaava koira. King Star King on animaatiosarja, jossa He-Manin kaltainen sankari menettää muistinsa ja ryhtyy vohvelilafkan kokiksi. Your Pretty Face is Goint to Hell on näytelty sarja, joka kertoo sieluja metsästävästä demonista, on liian tyhmä, laiska ja kiltti edetäkseen urallaan.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Iron Man 3 jatkaa ka... Robert Downey Jr. Ir... >

Keskustelut (1 viestiä)

Jepa

14.05.2013 klo 21.08 1 tykkää tästä

Mitä tääl taas tapahtuu.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova