Tuorein sisältö

Edesmenneen Alice In Chains -laulajan äiti hamuaa oikeuden kautta osuutta bändin tuotoista

14.05.2013 klo 00.13 | Luettu: 2208 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Seattle Post-Intelligencerin mukaan edesmenneen Alice In Chains -vokalisti Layne Staleyn äiti on nostanut oikeuskanteen tavoitteenaan saada käsiinsä jatkossakin Staleyn siivun orkesterin tuotoista ja samalla varmistaa oikeuksiaan bändin tällä hetkellä hallinnoimiin varoihin (joihin Staley olisi oikeitettu).

Kyseessä on 16 prosentin osuus bändin rahavirroista.

Oikeuskanteen mukaan Staleyn äidille Nancy McCallumille annettiin viime syksynä tiedoksi että tulojenjakosopimus, jonka mukaan rahoja oli jaettu viimeiset kymmenen vuotta, päättyy. Staleyn perilliset saisivat edelleen tekijänoikeustuloja mutta Staleyn äidin rooliksi tulisi astua taka-alalle.

Bändin suunnalta paheksutaan Nancy McCallumin pyrkimyksiä rekisteröidä Alice In Chains omiin nimiinsä. Samalla edesmenneen laulajan äidin katsotaan saaneen jo enemmän kuin reilun siivun bändin tuotoista.

Staley kuoli vuonna 2002 vain 34-vuotiaana. Huumeaddiktio vei rokkarin hautaan.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Arnold Schwarzenegge... Black Sabbath mukana... >

Keskustelut (1 viestiä)

Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

14.05.2013 klo 09.26

Sanoisin että Staleyn vanhemmat eivät ansaitse tippaakaan bändin rahoista. Varsinkaan isä, liekö edes hengissä? Bändi on edelleen pystyssä ja jatkaa maineen niittämistä uusilla faneilla, jotakin mitä Staley ei valitettavasti osana ja varsinkaan hänen äitinsä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova