Tuorein sisältö

Infoa Tammerfestin klubi-ja risteilyohjelmasta

21.05.2013 klo 12.42 | Luettu: 1370 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tammerfestin klubikeikoista + risteilyohjelmasta on julkaistu artistinimiä.

Tammerfestin maineikkaat M/S Tammerkoski -risteilyt starttaavat Tampereen Laukontorin satamasta. Vesillä esiintyvät keskiviikkona 17.7. Jukka Takalon Maakinen Mysteeri Trio ja Topi Saha. Torstaina 18.7. Von Hertzen Brothers akustisena ja perjantaina Edu Kettunen duo. Risteilykeikat päättää lauantaina 19.7. soul-artisti Tuomo Prättälän ja kantrirockari Markus Nordenstrengin yhteissetti.

Ilonassa nousee keskiviikkona lavalle Agents & Vesa Haaja, CMX saa perjantaina Pakkahuoneella seurakseen Rytmihäiriön ja Yo-talon perjantaihin on kiinnitetty Helsinki Soundpainting Ensemble laulajanaan Risto Ylihärsilä. Jokainen Soundpainting-keikka on uniikki ja se luodaan esityshetkessä. Soundpainting-säveltäjä antaa muusikoille ohjeita käyttäen soundpaintingin käsimerkkikieltä. Muusikot improvisoivat lopputuloksen ohjeiden puitteissa. Perjantaina Yo-talolla nähdään myös Shine 2009 ja The Lieblings.

Viikinsaaressa järjestetään Tammerfest goes Viikinsaari -tapahtuma. Luvassa on nousevia tähtiä kuten The Oates, Mehucats, Jimmy & The Rasberries, Nitroforce 9, Six Inch, Suicide Love Boat, Amendfoil, Indi Loveless ja Mecanism.

Satamassa viihdyttää Hetkenlaulaja Kaiho.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Maineikas The Doors ... Placebo julkaisee sy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova