Tuorein sisältö

Elvis palaa lavalle - kolme Elvistä samalla rahalla!

03.12.2007 klo 10.10 | Luettu: 2049 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Elvis lavalla ensi viikonloppuna! The Las Vegas Elvis Show nähdään Helsingin Jäähallissa perjantaina 7. joulukuuta ja Jyväskylän Jäähallissa lauantaina 8. joulukuuta.

The Las Vegas Elvis Show on ainutkertainen kunnianosoitus Elvis Presleylle ja hänen musiikilleen. Lavalla nähdään 1950-luvun Elviksenä Donny Edwards, 1968 comebackin tekevänä Elviksenä Johnny Thompson ja Las Vegasin Elviksenä Kraig Parker. Yhdessä he ovat ainutlaatuinen kokoonpano, jonka esityksessä yhdistyvät Elviksen kuolematon musiikki, unohtumaton lavakarisma ja pukuloisto.

Nuoren Elviksen esittäjä, Donny Edwards on kerännyt mittavan kokoelman palkintoja lukuisissa laulukilpailuissa. Hän nousi kolmen parhaan joukkoon ABC-tv-yhtiön The Next Best Thing –ohjelmassa sekä Memphisin The Ultimate Elvis -kilpailussa. Paluun lavoille tekevä Elvis, Johnny Thompson on nähty Elviksenä kymmenissä elokuvissa ja tv-ohjelmissa. Los Angeles Times on nimennyt Thompsonin kaikkien Elvis-esiintyjien kuninkaaksi. Las Vegasin Elvistä esittävä Kraig Parker on nimetty useita kertoja maailman parhaaksi Elvis-esiintyjäksi.

Esitykset alkavat kello 20.00, ja ovet aukeavat kello 18.30. Liput maksavat 43 euroa.







V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tarja Turusen viikon... Sakara Records julka... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova