Tuorein sisältö

Sakara Records julkaisee vieraalla kielellä

03.12.2007 klo 10.33 | Luettu: 1501 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sakara Recordsin uusin kiinnitys on Black Bile. Kyseessä on lappeenrantalaisen Henri Kuittisen pitkäaikainen musiikillinen hanke, jonka viimeisin muoto on saanut nimekseen Black Bile. Kuittinen kuvailee Black Bilen musiikin koostuvan post-metallista, post-punkista ja industrialista vahvoin new wave -vaikuttein. Nykyisessä formaatissaan Black Bile toimii viisimiehisenä yhtyeenä. Kaikista sävellyksistä ja sanoituksista vastaa Kuittinen, jonka tontille kuuluvat niin levyllä kuin livenäkin laulu, kitara ja koneet.

Black Bile aloittaa esikoislevynsä äänitykset tammikuun alussa. Levy äänitetään Hämeenlinnassa Sound Supreme -studiossa. Tuottajana toimii Janne Saksa, joka on aiemmin työskennellyt mm. Mokoman, Pain Confessorin ja Rotten Soundin kanssa. Black Bilen esikoislevyn on määrä ilmestyä huhtikuussa 2008.

Black Bile on Sakara Recordsin neljäs artisti ja ensimmäinen englanniksi laulava kiinnitys. Sakaran aikaisemmat yhtyeet ovat Mokoma, Stam1na ja Rytmihäiriö. Yhtiön ovat perustaneet Mokoma-yhtyeen jäsenet vuonna 2003.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Elvis palaa lavalle ... Lordi ja Ozzy johdat... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova