Tuorein sisältö

Lordi ja Ozzy johdattavat kadotukseen ja saatanan uskoon

03.12.2007 klo 10.54 | Luettu: 5750 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Uuden Seelannin Wellingtonissa uskonnolliset ryhmät ovat nousseet vastustamaan tulevana pääsiäisenä järjestettävää heavy-rock tapahtumaa. Rock2Wgtn-tapahtuma tuo kaupunkiin Lordin ja Ozzy Osbournen lisäksi Kissin.

Wellingtonin helluntaiseurakunnasta todetaan bändikokoonpanon olevan sopimaton. Festareista aiheutuu kirkon mukaan negatiivinen vaikutus yhteisöön ja kaupunkiin. Ozzysta muistetaan mainita miehen lepakonpurijamenneisyys.

Uskonnolliset ryhmät aikovat käydä taisteluun pääsiäisen pilaavaa tapahtumaa vastaan. Helluntaiseurakunta ei usko pystyvänsä estämään tapahtumaa mutta he ovat voimakkaasti tapahtumaa vastaan.

Koko kansan hirviöryhmä Lordi herättää Uudessa Seelannissa suorastaan pelkoa. Bändiä kuvataan uskonnollisten piirien suunnalta seuraavasti:

"Eurovisionin laulukilpailun viime vuonna voittaneen Lordin jäsenet pukeutuvat hirviöiksi. Voittajalaulussa Hard Rock Hallelujah lauletaan -I got horns on my head, my fangs are sharp and my eyes are red- ja Suomen hengelliset piirit varoittivat bändin saattavan innostaa nuoria saatanan palvontaa. Yhtyeen laulaja, entinen elokuva-alan opiskelija Tomi Putaansuu, on kieltänyt saatanaviittaukset".

Kirkon mukaan kyseiset bändit keräävät yleisöä, joilla on paljon tuskaa ja kipua.

Tapahtuman järjestäjä odottaa kaksipäiväisille festareille 80000 hengen yleisöä.

Lähde Stuff.co.nz

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sakara Records julka... Ex-Hassisen Kone lii... >

Keskustelut (5 viestiä)

Urokhtor

Rekisteröitynyt 10.04.2007

03.12.2007 klo 11.35

Voi hèlvetti mitä jeesustelua taas. On se kun ei saa edes fantasiamaailmoista laulaa...
lainaa
Wilsu

Rekisteröitynyt 11.04.2007

03.12.2007 klo 14.30

Ja tää on kumminkin niin vähäisesti Saatanaan liittyvää musiikkia, eikä se oikeastaan edes ole. Mitähän hyvät seurakuntalaiset tuumaisisivat jos joku vähän isomman kalibeerin mättöbändi saapuisi sinne.
lainaa
Matti

03.12.2007 klo 15.10

No joo, ei hevissä sinänsä mitään vikaa ole, mutta on todella outoa laulaa jostain fantasiaörvelöistä. Kyllä minä ymmärrän fantasiaelokuvat ja -kirjat, mutta niistä laulaminen on jotenkin outoa.
lainaa
Urokhtor

Rekisteröitynyt 10.04.2007

03.12.2007 klo 19.00

Matti kirjoitti:
No joo, ei hevissä sinänsä mitään vikaa ole, mutta on todella outoa laulaa jostain fantasiaörvelöistä. Kyllä minä ymmärrän fantasiaelokuvat ja -kirjat, mutta niistä laulaminen on jotenkin outoa.


Miten niin? Ihan sama asia eri ilmaisumuodossa.
lainaa
Widunder

13.03.2008 klo 22.14

Minusta on vielä oudompaa se, että lauletaan jostain pyhästä ohjaavasta kädestä joka hallitsee kaikkea suuresta taivaan valtakunnastaan. Ja näitten laulujen esittäjät ja kirjoittajat ovat tosissaan. En usko että esim. lordi, tai vaikkapa cannibal corpse on 100% tosissaan kirjoittaessaan laulujaan piruista ja rituaalimurhista.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova