Tuorein sisältö

Mahdollinen juonipaljastus seuraavien Spider-Man-leffojen roistoista

10.06.2013 klo 23.50 | Luettu: 2309 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

ComicBookMovie.com kertoo sen olevan varmaa tietoa, että Colm Feore näyttelee hahmoa nimeltä Adrian Toomes elokuvassa The Amazing Spider-Man 2. Adrian Toomes on seittisingon klassisen vastustajan Korppikotkan (Vulture) oikea nimi.

Aiemmin on varmistunut, että elokuvassa nähdään Elektro (Electro), Sarvikuono (Rhino) ja Norman Osborn, josta tulee superkonna Vihreä menninkäinen (Green Goblin) jossakin vaiheessa elokuvasarjaa.

ComicBookMovie.com kertoo myös, että kolmannessa elokuvassa tulee esiintymään ennätykselliset kuusi roistoa. Tämä on sarjakuvissa perinne: erinäiset roistot ovat monesti muodostaneet ryhmän nimeltä Kuuden Kopla (The Sinister Six).

Uutislähde ei tiedä ketkä kaksi liittoutuvat mainittujen tyyppien kanssa, mutta muistuttaa, että ensimmäisessä The Amazing Spider-Man -elokuvassa nähty Lisko (The Lizard) on ollut tiimin jäsen sarjakuvissa.

Lähde: ComicBookMovie.com

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Entinen Dio ja White... Jalometallin ohjelma... >

Keskustelut (1 viestiä)

shitincomin

11.06.2013 klo 16.59

Spiderman 3 & 4 here we come!

Eikös Raimin matka mennyt pieleen juuri silloin kun alettiin suunnittelemaan jo Spiderman kutosta vaikka kolmonenkin oli vielä julkaisematta, ja sitten alettiin tunkea useita roistoja samaan leffaan. Ei Sony vaan osaa mennä maltilla.

Mutta Sinister Sixissä on ollut melkein kaikki mustekalasta kovakuoriaiseen ja johonkin whatevöön joten en näe miksi S6n olisi seuraavassa leffassa. Raimikin olisi melkein voinut jo tehdä sen jollei Goblin, Doc ja Brock olisivat heittäneet veiviään.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova