Tuorein sisältö

Kapteeni Planeetta elokuvasankariksi

28.06.2013 klo 16.30 | Luettu: 2694 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sony Pictures aikoo väsätä elokuvan, joka perustuu 90-luvun piirrossarjaan Kapteeni Planeetta (Captain Planet and the Planeteers).

Sarja kertoi viidestä nuoresta eri puolilta maailmaa. He saivat maan hengeltä taikasormukset suojellakseen planeettaa superpahoilta saastuttajilta. He saattoivat yhdistää sormusten voimat ja kutsua esiin sinisen supersankarin nimeltä Kapteeni Planeetta.

Elokuvaa suunniteltiin ensimmäistä kertaa jo 90-luvulla. Työn alla on ollut myös näytelty tv-sarja, jota ei kuitenkaan saatu käyntiin.

Tältä näytti piirrossarja:Huumorisivustolla Funny or Die on pariinkin otteeseen pohdittu, miltä näytelty elokuva saattaisi näyttää:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Seuraava Terminator ... Stallonen ja Schwarz... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (4 viestiä)

unbeliefail

28.06.2013 klo 17.53 4 tykkää tästä

Ei vittu jotain rajaa nyt. Onko uudet ideat (ja rebootatut vanhat) niin vähissä että on tultu tähän?
lainaa
captainplanetsucks

29.06.2013 klo 02.46 1 tykkää tästä

Captain Planetissä ei ollut mitään muuta hyvää kuin musiikit.Muuten se oli täyttä roskaa alusta loppuun asti. Ärsyttävät hahmot ja typerä tarina joka oli aina sama joka jaksossa.

Luonnonsuojelu on ihan ok mutta tekijät korostivat sitä aivan liikaa kliseisillä hahmoilla ja juonella joka sai koko sarjan näyttämään lapsille tarkoituksi propaganda piirretyksi.

En ymmärrä miksi moista roskaa halutaan reboota sarja ja tuotemerkki kuopattiin jo 20 sitten ja hyvä niin.
lainaa
Ei-niin-vakava

29.06.2013 klo 15.19 1 tykkää tästä

Tämä kieltämättä kuulostaa ihan kiinnostavalta idealta, vaikka en itse tiedä, tuleeko tämä toimimaan.
Toivottavasti tämä elokuva ei yritä olla "kuolemanvakava oopperamusiikkeineen", mikä on harmittavan yleistä tämän päivän elokuvissa. Ei sarjakuvan/televisiosarjan/kirjan filmatisoinnin tarvitse olla kuolemanvakava. Avatar: The last airbender- televisiosarjakin on hyvä sen takia, koska se ei unohtanut huumoria. Kyseisen sarjan elokuvaversiossa se vähäinen huumori epäonnistui heti, koska hahmot olivat kaikki vakava ilme kasvoillaan (tästä voidaan osin syyttää myös lapsinäyttelijöiden kokemattomuutta.
lainaa
FAILfail

30.06.2013 klo 21.10 1 tykkää tästä

Ja jotkut väittää hentaita sairaaksi...
lainaa

V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova