Tuorein sisältö

Se on virallista: Batman ja Teräsmies kohtaavat toisensa

20.07.2013 klo 23.58 | Luettu: 7752 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Warner Bros. on virallistanut seuraavan supersankarielokuvansa. Vuonna 2015 hitistä Man of Steel tuttu Teräsmies ja uusi versio Batmanista seikkailevat yhteisessä elokuvassa, jolla ei vielä ole nimeä.

Tämä on sama elokuva kuin aiemmin julkistettu "Man of Steel 2". Näyttelijät Henry Cavill, Amy Adams, Laurence Fishburne ja Diane Lane palaavat rooleihinsa. Ohjaaja Zack Snyder ja kirjoittaja David Goyer jatkavat asemissaan. Goyer oli mukana kirjoittamassa myös edellistä Batman-trilogiaa. Uutta Batmania ei ole vielä palkattu.

Snyderin mukaan elokuva ei perustu Frank Millerin kuuluisaan sarjakuvatarinaan The Dark Knight Returns (suomeksi Batman: Yön ritari), mutta elokuva on kyseisestä tarinasta löytyvän kohtauksen inspiroima:


"I want you to remember, Clark, in all the years to come, in your most private moments, I want you to remember your hand at your throat. I want you to remember the one man who beat you."

Uutinen käytännössä yhdistää kaksi aiempaa huhua/uutista. "Man of Steel 2:n" lisäksi kesälle 2015 ehdittiin lupailla elokuvaa "Oikeuden puolustajat" (Justice League). Oikeuden puolustajia ovat mm. Teräsmies, Batman, Salama, Vihreä lyhty, Ihmenainen ja Vesimies.

Tuoreiden sisäpiiritietojen mukaan Oikeuden puolustajat on luvassa vuonna 2017 ja Salama eli Flash seikkailee omassa elokuvassaan 2016. Näitä kahta elokuvaa ei ole virallistettu.

Batmanin ja Teräsmiehen kohtaamista on suunniteltu kauan. Ohjaaja Wolfgang Petersenin elokuva Batman vs. Superman ja George Millerin Justice League (joka on eri elokuva, kuin äskettäin mainittu Justice League) saivat jopa vihreää valoa, mistä huolimatta ne myöhemmin peruutettiin.

Lähteet: Slashfilm, Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Maistiainen potkusta... Vihan liekit roimaht... >

Keskustelut (2 viestiä)

Aasi

21.07.2013 klo 15.24 7 tykkää tästä

Buuuuuu! Ei kukaan halua olla Aquaman! Ei edes Raj!
lainaa
mainstreamer

22.07.2013 klo 14.07

Koska Aquamanista tulee aina mieleen se piirrettyjen nössö. Ihan sama kuin Batmanista puhuttaessa kaikki ajattelisivat vain tuota Adam Westin kusarikalsarikallea.

Injustice-pelissä on jo ideaa siitä miten Aquaman pitää toteuttaa. Thormainen kuningas, jonka fyysiset voimat ovat lähellä Teräsmiestä ja joka hallitsee merien petoja, hyökyaaltoja ja voisi käytännössä tappaa koko maapallon eliöstön veden puutteeseen.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova