Tuorein sisältö

The Avengers 2 "vaihtoi" nimeä ja roistoa

21.07.2013 klo 12.26 | Luettu: 4548 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Elokuvalla "The Avengers 2" ei ole virallisesti ollut nimeä. Virallista ei ollut sekään, että ensimmäisen osan lopputekstien aikana esiintynyt Thanos on elokuvan konna, vaikka moni on niin luullut.

Comic Con -messuilla on paljastettu, että elokuvan nimi on Avengers: Age of Ultron. Messuilla näytettiin myös lyhyt videopätkä, jossa taottiin metallia ja luettiin pari repliikkiä ensimmäisestä elokuvasta. Video huipentui Ultron-robotin pään ja elokuvan nimen paljastamiseen.

Age of Ultron on alunperin 10-osainen sarjakuvatarina, jossa Ultron yrittää (jälleen) valloittaa maailman. Tarina on hyvin tuore: se julkaistiin tänä vuonna. Ei ole tiedossa miten paljon elokuva sarjakuvasta lainaa.

Ultron on lähes tuhoutumaton robotti, joka rakentelee itselleen armeijoita. Hän on eräs sankareiden klassisimmista vastustajista. Yksi sankareista, Henry Pym eli Ant-Man, loi hänet. Ant-Manin oma elokuva nähdään samana vuonna kuin Avengers: Age of Ultron, joten Ant-Manin tarina lähtee käyntiin rytinällä olettaen että elokuvat mukailevat sarjakuvia.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vihan liekit roimaht... Tietoa ja taidetta M... >

Keskustelut (2 viestiä)

mielenkiintoista

21.07.2013 klo 13.14 5 tykkää tästä

Ant-Man elokuva ilmestyy vieläpä A2:n jälkeen, joten ihan mielenkiinnolla odotan miten Pym esitetään A2:ssa ja miten Ultronin toimet vaikuttavat häneen omassa elokuvassaan...
lainaa
Room

21.07.2013 klo 13.23 5 tykkää tästä

Mahtava uutinen. Ultron on yksi koko Marvel-universumin parhaimmista roistoista.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova