Tuorein sisältö

Tietoa ja taidetta Marvel-leffasta Guardians of the Galaxy

21.07.2013 klo 14.00 | Luettu: 2114 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ensi vuonna valmistuvan Marvel-elokuvan Guardians of the Galaxy oudoista sankareista on tarjolla uusi konseptikuva, joka ottaa huomioon ketkä rooleissa nähdään.

Chris Pratt on ryhmän johtaja Star-Lord, puoli-ihminen. Zoe Saldana on palkkamurhaaja Gamora, lajinsa viimeinen jäsen. Dave Bautista on entinen ihminen Drax, nykyinen mörssäri, joka on luotu tuhoamaan Thanos. Kuvassa näkyy myös puumies Groot ja pesukarhumies Rocket Raccoon.

Kuva julkaistiin Comic Con -messuilla, jossa myös vahvistettiin mitä muut näyttelijät puuhaavat. Benicio Del Toro on The Collector, yksi universumin vanhimmista olennoista. Karen Gillan on roisto Nebula, Thanoksen lapsenlapsi. Lee Pace on roisto Ronan the Accuser. Djimon Hounsou on Ronanin liittolainen Korath the Pursuer. Roistojen vihjattiin työskentelevän Thanokselle. Thanoksen itsensä tulevaisuudesta ei ollut puhetta.

Messuyleisö pääsi näkemään viimeistelemätöntä videomateriaalia. Sävyn kerrotaan olevan koominen. Esimerkiksi Star-Lordin nimeä ei ota vakavasti kukaan muu kuin hän itse.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Avengers 2 "vaih... Turun laitureilla ka... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


114


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova