Tuorein sisältö

Ultron ei koskaan kuulunut Ant-Man-elokuvaan

20.08.2013 klo 22.20 | Luettu: 3292 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kesän 2015 elokuvassa The Avengers: Age of Ultron tapahtuu tämänhetkisten vihjeiden perusteella sellaista, että Iron Manin tekoälykokeilut menevät pieleen ja hän luo vaarallisen robotin, joka kutsuu itseään Ultroniksi. Tekijät ovat vahvistaneet sen, etteivät elokuvat mukaile orjallisesti sarjakuvia, joissa Ant-Man luo Ultronin.

Ant-Manin omaa elokuvaa pitkään suunnitellut ohjaaja Edgar Wright kertoo, ettei Ultron ollut koskaan osa hänen käsikirjoitustaan. Ant-Man on kutistumisvoimineen tarpeeksi monimutkainen hahmo esitellä ilman tappajarobottia. Wrightin mielestä ensimmäinen Iron Man esitteli kuvionsa onnistuneen yksinkertaisesti: konna hyödynsi samaa teknologiaa kuin sankari.

Ant-Man julkistettiin samaan aikaan kuin Iron Man, mutta se saapuu teattereihin vasta The Avengers: Age of Ultronin jälkeen. Wright ei lupaa uskollisuutta sarjakuville, vaan hän toivoo että hänellä on tilaa tehdä oma juttunsa hahmolla, jonka harvat tuntevat.

Lähde: Huffington Post

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tiedot Kiinassa koom... Jenkkitähden Etelä-A... >

Keskustelut (3 viestiä)

bob

21.08.2013 klo 00.05

Stark nostetaan kyllä liian tärkeään rooliin näissä leffoissa.
Sarjiksissa ukko oli suht hyödytön runkkari pitkän aikaa ennen kuin eka leffa nosti statusta.
lainaa
dsijdfa

21.08.2013 klo 00.22 1 tykkää tästä

olisko se nyt liian hankalaa tai aikaavievää laittaa ant-man saamaan voimansa ja sitten luomaan robotin avengersien käyttöön, mutta osaamaton tumpelo kun on niin tuleekin ongelma

pahinta tossa iron manin korostamisessa on jos Robert on tosiaan pakkaamassa pian kassejaan ja siirtymässä muihin leffoihin. statisti olisi helppo korvata tai tappaa pois mutta nyt avengers oli melkein yhtä kuin stark.
lainaa
steven

21.08.2013 klo 10.30 1 tykkää tästä

bob kirjoitti:
Stark nostetaan kyllä liian tärkeään rooliin näissä leffoissa.
Sarjiksissa ukko oli suht hyödytön runkkari pitkän aikaa ennen kuin eka leffa nosti statusta.


Hä? Olemmekohan lukeneet samoja sarjakuvia? Tai siis oletko lukenut muutakin, kuin Suomessa julkaistua kamaa. Ainakin kaikissa Kostajat kamassa ennen elokuvia Iron Man oli isossa roolissa.

Älkääkä hyvät ihmiset ihmetelkö tai voivotelko Starkin suurta roolia. RDJ tekee rahaa ja varmasti on monille se syy miksi katsoa ylipäätänsä näitä elokuvia. Ja ainakin minä olen valmis katsomaan RDJ:ä roolissaan tappiin asti. Mutta esim. Kostajat elokuvassa Kapteenilla oli kaikista eniten aikaa ruudulla. Stark toisena.

Ultoronin alkuperän muuttaminen ja Pymin pois jättäminen ei ainakaan minulle ole suuri ongelma. Ei orjallisesti sarjakuvien tapahtumia ole tähänkään mennessä menty, vaan otettu sieltä täältä ja sekoitettu omaan kaavaan ja se toimii. Whedon kyllä osaa tämän ja Ultron tulee olemaan kova pala. Ant-Man sitten seuraavaksi ja Wright varmasti hoitaa työnsä kunnolla.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova