Tuorein sisältö

Wolverine vs. Hovimestari vs. Lätäkkö? Natalie Portmanin tähden?

08.12.2007 klo 02.56 | Luettu: 1764 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Marvel-sarjakuvien ja -elokuvien ystäville on tarjolla mehukkaita juoruja:

Elokuvassa X-Men Origins: Wolverine nähdään ehdottomasti kyvyiltään nimihenkilön veroinen mutantti Sapelihammas, eli Victor Creed. Huhu on se, että Creediä näyttelee itse Gerard Butler. Elokuvassa X-Men samaa hahmoa näytteli vapaapainija Tyler Mane, joka on Butleria 15 senttiä pidempi. Huomioitava on, että Butler on 300:n jälkeen ollut ehdolla noin kaikkiin äijämäisiin rooleihin - eikä ensimmäiseenkään musikaaliin.

Toinen huhu liittyy siihen, että elokuvan käsikirjoitusta ilmeisesti rukattiin hetkiä ennen Hollywoodin kirjoittajien lakkoa. Huhun mukaan uudessa versiossa mukaan on lisätty Deadpool: suupaltti antisankari, jonka syntytarina liittyy sarjakuvissa samaan Weapon X -prosessiin kuin Wolverinen ja Sapelihampaankin. Deadpool on arpinen, pirteästi pukeutunut, alati vitsaileva kulttihahmo, jonka on pitkään huhuttu saavan oman elokuvansa.

Huhu, joka todennäköisimmin jää huhuksi, on se, että ohjaaja Gavin Hood tahtoo Natalie Portmanin näyttelemään hahmoa nimeltä Kayla. Sarjakuvissa Kayla on Wolverinen kanssa petiin päätynyt pimeän kultin papitar.

Lähteet: CHUD & CHUD

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suomalainen poro sai... Michael Jacksonilla ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova