Tuorein sisältö

Luepa huviksesi Ihmemaa Oz -uutinen

24.08.2013 klo 15.00 | Luettu: 3362 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Työn alla on vähintään viisi Ihmemaa Oz -aiheista tv-sarjaa.

Uusimman nimi on Emerald City. Kanava NBC on tilannut tämän synkäksi ja Game of Thrones -henkiseksi kuvaillun sarjan Matthew Arnoldin tiimiltä. Arnold on aiemmin luonut mystisen seikkailusarjan Siberia.

Uutislähde on myös kuullut, että Tim Kring ja muut supersankarisarjan Heroes tuottajat suunnittelevat omaa Ihmemaa Oz -sarjaansa.

Pari viikkoa sitten CBS julkisti sairaala-aiheisen saippuasarjan Dorothy, joka on Ihmemaa Ozin hahmojen ja teemojen inspiroima.

Aiemmin tänä kesänä Syfy julkisti toimintafantasiaksi kuvaillun minisarjan Warriors of Oz, josta vastaa ohjaaja Timur Bekmambetov.

Viime vuonna E! julkisti toisen sarjan nimeltä Dorothy. Tässä sarjassa Dorothy matkustaa Ozin Emerald Cityyn (Smaragdikaupunkiin) työskennelläkseen hotellissa.

Kertaus on opintojen äiti. Uskomaton Ihmemaa Oz -buumi alkoi vuonna 2010, kun Liisa Ihmemaassa -elokuva tienasi miljardi dollaria. Lukemattomista sittemmin julkistetuista projekteista useimmat tulevat tuskin koskaan valmistumaan. Ilmiö ei kuitenkaan ole laantumassa, sillä ison budjetin elokuva Mahtava Oz menestyi tänä vuonna mainiosti ja vuoden 1939 klassikkomusikaali Ihmemaa Oz täyttää ensi vuonna 75 vuotta.

Animaatio Legends of Oz: Dorothy's Return, Mahtava Oz 2 ja Oz-aiheisen lavamusikaalin Wicked filmatisointi ovat huomionarvoisimpia tulevia elokuvia.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uusi Batman ei ehdi ... Blockfest ylsi ennät... >

Keskustelut (2 viestiä)

Etiedä

24.08.2013 klo 17.46

Mikä hahmo kuvassa?
lainaa
tagmaninPalvelija

24.08.2013 klo 20.37 19 tykkää tästä

Etiedä kirjoitti:
Mikä hahmo kuvassa?


Talmunen
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova