Tuorein sisältö

Leonardo DiCapriosta Yhdysvaltain 28. presidentti

23.09.2013 klo 16.30 | Luettu: 3665 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Yhdysvaltain 28. presidentistä Woodrow Wilsonista julkaistiin hiljattain uusi elämänkerta otsikolla Wilson. Warner Bros. on hankkinut elokuvaoikeudet kirjaan ja liittoutunut Leonardo DiCaprion kanssa. DiCaprio on mukana tuottajana ja potentiaalisesti pääosanesittäjänä. "Potentiaalisesti" tarkoittaa sitä, että elokuvaa ryhdytään kehittämään DiCapriolle, mutta työ on vasta alussa. Kirjoittaja ja ohjaaja ovat valitsematta.

Wilsonia pidetään yhtenä Yhdysvaltain älykkäimmistä presidenteistä. Hän yritti pitää Yhdysvallat ulkona ensimmäisestä maailmansodasta. Sodan päätyttyä hän pyrki rauhoittamaan tilanteen muun muassa ehdottamalla, ettei hävinnyttä osapuolta Saksaa tule rangaista niin armottomasti, että sielläpäin nousee valtaan seuraavaksi joku Hitler. Hän oli vahvasti mukana ideoimassa YK:n edeltäjää Kansainliittoa, johon Yhdysvallat ei kuitenkaan liittynyt.

Wilson sai Nobelin rauhanpalkinnon ja aivohalvauksen.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Spektin Diktaattorim... Colin Farrell WarCra... >

Keskustelut (2 viestiä)

Reisk

23.09.2013 klo 16.49 1 tykkää tästä

" Hän yritti pitää Yhdysvallat ulkona ensimmäisestä maailmansodasta. "

No hah hah. Todellisilla omistajagloblalisteilla oli kylläkin hirmu hinku syöstä sotaan niin monta maata kun suinkin joille sitten tarjota korollisia lainoja.
lainaa
perato

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

23.09.2013 klo 17.00 14 tykkää tästä

Sai rauhanpalkinnon ja aivohalvauksen =DDD
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova