Tuorein sisältö

Colin Farrell WarCraft-elokuvaan?

23.09.2013 klo 17.45 | Luettu: 4311 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Blizzardin rooli- ja strategiapeleihin perustuva elokuva WarCraft on yhä tulossa monista lykkäyksistä huolimatta. Näyttelijöitä etsitään jo.

Sivuston Deadline lähteet kertovat, että Paula Patton neuvottelee naispääosasta ja Colin Farrellille on tarjottu miespääosaa. Patton tunnetaan muun muassa elokuvista Mission: Impossible – Ghost Protocol ja Déjà Vu. Farrell tunnetaan.

Kun näyttelijä uutisen mukaan "neuvottelee", rooli yleensä menee hänelle. Farrell on epävarmempi tapaus: lähteen mukaan hän on mukana 50% todennäköisyydellä. Ohjaaja Duncan Jones (Kuu, Source Code) on testaamassa myös muita näyttelijöitä tärkeisiin rooleihin.

Tuotanto alkaa tammikuussa. Tuotantoyhtiö Legendary Pictures tunnetaan isoista projekteista (Man of Steel, Pacific Rim) ja myös WarCraft tulee olemaan kallis elokuva. Nettiroolipelillä World of WarCraft on ollut parhaimmillaan yli 10 miljoonaa tilaajaa, joten pari lippua pitäisi mennä kaupaksi.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Leonardo DiCapriosta... Lisää kulissien taka... >

Keskustelut (4 viestiä)

vovipoika-97

23.09.2013 klo 19.28

joo colin esittamaan thrallia :D
lainaa
bogus

24.09.2013 klo 12.56

Mukaan mietitään myös Anson Mounttia, tai Travis Fimmeliä.
lainaa
Daealis

Rekisteröitynyt 27.05.2008

24.09.2013 klo 13.59 1 tykkää tästä

Jännä nähdä mitä tarina sitten tulee lopulta olemaan, onko kyseessä ihmisiin keskittyvä tarina ajalta jälkeen ensimmäisen Azerothin invaasion, kun nuori Thrall on vangittu ihmisten keskuuteen ja Horde on vielä Mannorothin verikirouksen vankina, kuten ensimmäiset juonipaljastukset silloin joskus aikoinaan kertoivat.

Vai onko tämä "prequel" tarina dumpattu ja keksitty jotain muuta. Onneksi Blizzardilla on vaatimattomat vuosituhannet sitä historiaa kirjoitettuna täyteen toinen toistaan eeppisempiä tarinoita ja hahmoja, niin siellähän piisaa mistä valita.
lainaa
ämpyöo

24.09.2013 klo 16.20

Can u say Dungoen Siege da Movie?
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova