Tuorein sisältö

Alice Cooper odottaa aidon rockin vastaiskua

17.10.2013 klo 09.10 | Luettu: 1672 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kauhurockin kuningas Alice Cooper on tuoreessa haastattelussa (Highway 81 Revisited) kommentoinut sanomisiaan, joiden mukaan enemmänkin folk rockin suuntaan kallellaan olevat Mumford & Sons ja The Lumineers eivät edusta Cooperin mielestä oikeaa rokkia.

- Mielestäni Foo Fighters on yksi ainoista todellisista rockbändeistä, jotka soittavat puhdasta 70-lukulaista rokkia. Samaa voi sanoa Slashista ja Axl Rosen Guns N' Rosesista. Nämä kolme orkesteria rokkaavat kuten Aerosmith, Ozzy ja vaikkapa Black Sabbath...ja Alice Cooper. Me olemme pyhittäneet itsemme kitararockille. Meiltä on turha odottaa unplugged-menoa. Ainakin voin luvata sen Alice Cooperin puolesta.

- Mielestäni markkinoilla on paljon hyviä nuoria bändejä. Elämme kuitenkin parhaillaan jonkinlaista folk-ajanjaksoa. Minulle se on tylsää, monet bändin ovat mitäänsanomattomia. Odotan jälleen uutta rockin kautta, jolloin syntyy uusia Buckcherryn, Guns N' Rosesin tai Mötley Crüen tyylisiä bändejä. Orkestereita jotka soittavat todellista rokkia ja joiden keikan nähtyään olet suu auki "huh, tuo oli hauskaa".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Oh, Ridge, tyrikö pl... Suomalaisen musiikin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova