Tuorein sisältö

Dave Mustaine vaikuttunut asemastaan elävänä legendana

18.10.2013 klo 09.45 | Luettu: 2776 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Megadethin pomo Dave Mustaine on brasilialaisen R7:n haastattelussa puhunut mm. saavutuksistaan, vieläkö bändillä on jotain saavutettavaa (ja tavoiteltavaa) kaikkien tiellä vietettyjen vuosien jälkeen?

- Saattaa kuulostaa hassulta mutta minusta tuntuu että olemme vasta alussa. Ainakin olemme alkaneet todella nauttia siitä mitä teemme ja nauttia saavutuksistamme. Jos sinulla on hauskaa, viikko tai kuukausikin menee silmänräpäyksessä. Kohta mietit, minne se aika oikein katosi. Aloitimme 30 vuotta sitten ja meillä on legendan status, jotkut eivät saavuta sitä koskaan. Megadeth on legenda, kuten myös minä henkilökohtaisesti. Se merkitsee minulle valtavasti.

- Pääsin myös myyntilistojen kärkeen kirjamyynnissä, mikä on koulussa äidinkielen tunnilla kompuroineelle tyypille saavutus. Meitä on myös pyydetty erittäin tunnetun countrylegendan tribuuttikeikalle - se osoittaa että olemme ylittäneet musiikillisia rajoja ja meillä on arvostusta myös muiden alojen muusikoiden keskuudessa.

- Ei kannata rajoittaa unelmiaan. Unelmat eivät määritä meitä ihmisinä. Kunhan uskot itseesi. On vielä paljon asioita, jotka mielestäni on tehtävä. Vaikkapa massiiviset festivaalit - Gigantour tulee jatkumaan.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Michael Bay taltutti... Inkan tulevan levyn ... >

Keskustelut (2 viestiä)

kotistudiossa

18.10.2013 klo 23.40

Minäkin olen legenda. Mielestäni olen suurempi legenda kuin Elvis ja Jimi Hendrix ja John Lennon yhteensä.
lainaa
Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

19.10.2013 klo 10.55 1 tykkää tästä

Niin kuka?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova