Tuorein sisältö

Inkan tulevan levyn tuotantotiimissä Sash!-taustaista porukkaa

18.10.2013 klo 11.35 | Luettu: 3728 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sash!in ja Dr. Albanin kanssa maailmaa kiertänyt Inka Auhagen (os. Kuoppamäki) palaa Suomen musiikkielämään uudella singlellään Ristiretki. Inka työskenteli musiikin parissa Suomessa viimeksi 1990-luvulla, jolloin hän julkaisi Tomua tuulessa -levyn. Inkan uusi, vielä nimeämätön albumi julkaistaan alkuvuonna 2014.

Inka on säveltänyt Ristiretki-kappaleensa yhdessä pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Knut Spindeldreherin kanssa. Singlen on miksannut ja masteroinut Sash!in tuottaja Ralf Kappmeier, joka toimi myös toisena kappaleen tuottajana. Kappmeierin tuottamia Sash!in levyjä on myyty maailmanlaajuisesti kaikkiaan 22 miljoonaa kappaletta.

Inka toimii ensi vuonna julkaistavalla levyllään laulajana, säveltäjänä, sanoittajana, sovittajana ja tuottajana. Hänen levyllään esiintyvät vanhat ystävät ja yhteistyökumppanit, joiden lista on vakuuttava: basisti PJ Phillips (Tom Jones, Lisa Stansfield, Rod Stewart, Dionne Warwick), perkussionisti Rhani Krija (Sting), kitaristi Martin Köhmstedt (Gianna Nannini), Ralf Kappmeier (Sash!) ja Knut Spindeldreher (Centerfold, Crystal Ball), joka on säveltänyt levyn kappaleet yhdessä Inkan kanssa. Rumpuja levyllä soittaa Inkan pikkuserkku, rumpali Sami Kuoppamäki.

(Inka Sash!-videolla With my own eyes)



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Dave Mustaine vaikut... Kehuttu brittiläinen... >

Keskustelut (2 viestiä)

Ile

18.10.2013 klo 20.31

...uutisia...
lainaa
Inka

18.10.2013 klo 20.32

...news...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova