Tuorein sisältö

Ridley Scottin kaikki 3 sci-fiprojektia ovat hengissä

30.10.2013 klo 23.44 | Luettu: 3470 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kuten yllekirjoittanut leffalistassa totesi, olemme onnekkaita, mikäli 75-vuotias ohjaaja Ridley Scott ehtii tehdä lupaamistaan leffoista vaikka vain ne kolme, jotka ovat lajityypiltään sci-fiä. Jännäriään The Counselor parhaillaan markkinoiva Scott vakuuttaa, että näin tulee tapahtumaan.

Prometheus 2:n käsikirjoitusta väsätään parhaillaan. Scott ei mainitse milloin tuotannon on tarkoitus alkaa.

Blade Runner 2 ei myöskään ole tulossa lähivuosina, mutta Scott ja kumppanit työstävät projektia ja Scott lupaa, että ennemmin tai myöhemmin leffa valmistuu.

The Forever War saattaa olla Scottin seuraava, kunhan hän selviää Mooses-leffan Exodus kuvauksista. Scott kertoo, että hänellä viimeinkin on erinomainen käsikirjoitus. The Forever War perustuu Joe Haldemanin romaaniin, josta Scott kiinnostui 30 vuotta sitten.

Minkälainen elokuva tulee olemaan Exodus? "Vitun valtava", sanoo Scott. Punainenmeri halkaistaan kahtia ja niin päin pois.

Lähde: Empire Online

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Syksyn Sävel tänään ... Sepulturan Pohjois-A... >

Keskustelut (1 viestiä)

ihan_vitun_jepa

31.10.2013 klo 12.44 2 tykkää tästä

Maltan tuskin odottaa Exodusta ja tulee Nooa elokuvaa. Suuri ja eeppisiä muinaiseen aikaan perustuvia elokuvia ei ole koskaan liikaa ja ei ainakaan näinä vuosina. Lisää vaan!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova