Tuorein sisältö

Bruce Willisille kavereita toimintajännäriin The Prince

26.11.2013 klo 21.00 | Luettu: 2036 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jason Patric
Syyskuussa oli puhetta toimintajännäristä The Prince, jossa entinen mafiamies joutuu palaamaan Las Vegasiin ja kohtaamaan vanhat vihollisensa, koska hänen tyttärensä on kateissa. Bruce Willis näyttelee yhtä vihollisista.

Mukaan ovat sittemmin liittyneet Jason Patric, John Cusack, 50 Cent ja korealainen pop-tähti/näyttelijä Rain, joka muistetaan elokuvasta Ninja Assassin.

Patric ei ole näistä nimistä tunnetuin, mutta hän näyttelee päähenkilöä, eli entistä mafiamiestä. Hahmon nimi on Paul tai Omar lähteestä riippuen. Joidenkin lähteiden mukaan Willisin oli alunperin tarkoitus näytellä päähenkilöä, mutta hän näytteleekin roistoa nimeltä Omar. Tiedot ovat siis hieman sekavia. Jääkäämme odottamaan traileria.

Ohjaajaksi on vaihtunut vähän tunnettuja toimintaelokuvia (Officer Down, House of the Rising Sun) väsännyt Brian A. Miller. Syksyllä pesti oli menossa aloittelevalle ohjaajalle Sarik Andreasyanille.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Naiset hakkaavat toi... V2.fi katsasti HBO:n... >

Keskustelut (1 viestiä)

CurtisJackson

27.11.2013 klo 02.01

Tämä taitaa olla samaa sarjaa noiden aiempien Bruce Willis/50 Cent leffojen kanssa, eli luultavasti suoraan videolle julkaistavaa shaibaa.

Brucehan on näitä tehnyt muutamia, Set-Up, catch .44, Fire With Fire, ainakin kahdessa ensimmäisessä näytteli pahista kuten tässä tulevassa. Jonkun leffan noista näin ja arvelin Brucen kuvanneen kohtauksensa yhdessä päivässä, kaikki kohtaukset taisivat tapahtua vielä samassa talossa.
Lieko miehellä rahapula vai mistä on kiinni?

Ja John Cusack on pikkuhiljaa siirtymässä Steven Seagalin paikalle DVD-toimintaelokuvien kinginä.

Harmi, että Chuck Norris on eläköitynyt. Mielummin katsoisin 70+ vuotiasta Chuckia näissä leffoissa kun väsynyttä ja katkeraa Willisiä joka tekee näitä pelkän palkkasekin takia, ja se näkyy.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova