Tuorein sisältö

Spider-Man-juliste vahvistaa kolme superkonnaa täysissä varusteissa

29.11.2013 klo 23.00 | Luettu: 4730 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ennakkotietojen mukaan elokuvan The Amazing Spider-Man 2 pääasiallinen roisto on Jamie Foxxin näyttelemä Elektro (Electro). Paul Giamatti näyttelee miestä, josta tulee Sarvikuono (Rhino) jossakin vaiheessa elokuvasarjaa. Dane DeHaan näyttelee Harry Osbornia ja Chris Cooper Harryn isää Norman Osbornia, joten mukana ovat myös hahmot, jotka ovat sarjakuvissa riehuneet Vihreänä menninkäisenä (Green Goblin).

Netissä liikkuu fotoja, jotka väitetysti on otettu Las Vegasissa esillä olevasta julisteesta. Ellei kyseessä ole taitava väärennös, tämä on ensimmäinen vilkaisu Sarvikuonon ja Vihreän menninkäisen pukuihin.


Juliste on triptyykki kuten saumoista voi huomata.


Traileri on luvassa 5.12.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nymphomaniac koettaa... Voita V2.fi:stä joul... >

Keskustelut (7 viestiä)

Mieshämähäkki

29.11.2013 klo 23.58

Sanoisin että kuva on väärennös koska hämiksen puku on amazing spiderman leffoissa erilainen
lainaa
Työmies

30.11.2013 klo 04.14 3 tykkää tästä

Ei kerpele taasko green goblin.
lainaa
Samuli83

30.11.2013 klo 12.57

Minkäkin yritin eroavaisuuksia etsiä hämiksen puvusta, mutta ei löytynyt. Vähän on kyllä epäselvä kuva ja sitten vielä, että Vihreä Menninkäinen näyttää kovasti samalta kuin Raimin ykkösosassa. Joka on HARMI! Olisin ehkä lähtenyt vaihteeksi kokeilemaan jotain "hulkmaista" Ultimate Menninkäistä. Vaikka sitten se olisi kyllä ollut kovin samanlainen kuin ASM 1:sen Lisko.
lainaa
vilke

30.11.2013 klo 13.31 4 tykkää tästä

Mieshämähäkki kirjoitti:
Sanoisin että kuva on väärennös koska hämiksen puku on amazing spiderman leffoissa erilainen


Väärin. Asu on muutettu TASM2:sessa.
lainaa
plääh

30.11.2013 klo 14.01 3 tykkää tästä

Kolme pahista? Eikö SM3 jo näyttänyt mitä tapahtuu kun kolme isoa hahmoa yrittää ottaa osansa liki kolmen tunnin rainasta? Ei näytä samat virheet haittaavan.

Leffa ei niinkään kiinnosta, mutta alkaa toivomaan että ottaisivat pelien suhteen Arkhammaisen asenteen ja tekisivät avoimen maailman NY-pelin jolla ei ole mitään tekemistä tämän leffan kanssa.
lainaa
frejwlbk

30.11.2013 klo 15.38 5 tykkää tästä

En usko että tuo 3 pahista tulee toimimaan varsinkaan jos jokaisen syntytarina pitää kertoa vielä erikseen.Sitähän yritettiin jo Spiderman 3 surkealla menestyksellä.Noin 2-3h leffaan on turha laittaa monta konnaa koska puolet ajasta kuluu siihen kun Hollywood joutuu vääntämään rautalangasta hahmojen taustatarinan niille harvoille katsojille jotka eivät ole koskaan aikaisemmin niistä edes kuulletkaan.

Esim Spiderman 3 olisi ollut paljon parempi elokuva jos esim hiekkamies ja Green Goblin olisi jätetty siitä kokonaan pois ja keskitetty pelkästään Venomiin.


lainaa
sdajisdai

30.11.2013 klo 18.40 4 tykkää tästä

frejwlbk kirjoitti:
Esim Spiderman 3 olisi ollut paljon parempi elokuva jos esim hiekkamies ja Green Goblin olisi jätetty siitä kokonaan pois ja keskitetty pelkästään Venomiin.


Mielestäni leffa toimi hyvin Venomin syntymään asti. Thomas Haden oli hyvä hiekkamies ja symbiootti Parkerilla oli ihan hyvä elementti vaikka ne musikaalijutut olivatkin vähän kornia. Olis ollut hyvä cliffhanger lopettaa leffa siihen kun Eddie saa symbiootin kirkossa. Sitten neljäs leffa olis voinut keskittyä Venomiin.
lainaa

Kirjoita kommentti


174


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova